Zo kan Shiba Inu $1,- bereiken & Nederlanders ontvangen gratis SHIB

Louise de Graaf


Na de gigantische stijging van bitcoin (BTC) in het zicht van de oude all-time high, gonst het opnieuw van optimisme in de wereld van cryptocurrencies. Temidden van deze heropleving staat Shiba Inu (SHIB) klaar om opnieuw de schijnwerpers op zich te richten. Deze munt, die tijdens de laatste bullmarkt furore maakte, wordt door velen getipt als een van de potentiële top performers van de komende tijd. Maar hoe realistisch is het dat SHIB de $1-grens kan doorbreken?

Heb jij nog geen SHIB tokens en wil jij optimaal voorbereid zijn op de nieuwe bullmarkt? De Nederlandse crypto broker Anycoin Direct geeft nu 1 miljoen SHIB-tokens gratis weg!

Van letterlijke grap tot cryptozwaargewicht

Shiba Inu heeft een opmerkelijke transformatie doorgemaakt sinds de hype van de vorige bullmarkt. Ooit afgedaan als louter een meme coin en begonnen als grap, heeft SHIB zich ontwikkeld tot een munt met daadwerkelijke use-cases. Dankzij inspanningen van de ontwikkelaars kunnen houders van SHIB nu deelnemen aan yield farming, NFT’s verhandelen, en profiteren van andere voordelen binnen de crypto economie. Er zijn zelfs plannen voor een eigen metaverse, waardoor SHIB meer is dan alleen een internetgrapje.

Ondanks deze vooruitgang, blijft de enorme voorraad van SHIB een aanzienlijke uitdaging. Met een oorspronkelijke voorraad van meer dan 589 biljoen tokens, lijkt het pad naar $1 vrijwel onbegaanbaar. Een recent geïntroduceerd burning-mechanisme heeft weliswaar al 41% van deze voorraad vernietigd, maar zelfs dan zou een stijging van meer dan 9.000.000% nodig zijn om de $1 te bereiken. Dit zou SHIB niet alleen tot de waardevolste cryptocurrency maken, maar zelfs waardevoller dan de gehele wereldeconomie met een marktkapitalisatie van $549 biljoen. Dat gaat vanzelfsprekend niet gebeuren.

De enige manier waarop een SHIB-koers van $1 ook maar in de buurt komt van realistisch is als het netwerk de overgrote meerderheid van alle tokens vernietigt. Maar zelfs als 99,9% van alle SHIB-t0kens in omloop nu worden vernietigt zou een SHIB-koers van $1 nog steeds gepaard gaan met een marktkapitalisatie van $581 miljard. Hoewel dit theoretisch mogelijk is, BTC heeft dit punt immers al lang bereikt, doe je er beter aan als SHIB-investeerder om niet op de $1 te wachten. Hoewel het technisch gezien mogelijk is, is de kans wel zo onvoorstelbaar klein.

SHIB koersverwachting

Toch is er hoop voor SHIB. Een terugkeer naar de vorige all-time high zou een stijging van 830% betekenen, een ambitieus maar niet onmogelijk doel. Om beleggers aan te moedigen, biedt de Nederlandse crypto broker Anycoin Direct nu een unieke kans: 1 miljoen SHIB tokens gratis voor nieuwe gebruikers. Deze actie, geldig voor wie zich vandaag registreert en een transactie voltooit, biedt een perfecte start voor geïnteresseerden in deze dynamische meme-coin.

In een markt die nooit slaapt, blijft Shiba Inu een fascinerend project om in de gaten te houden. Of SHIB nu de $1 zal bereiken of niet, de munt heeft zeker een plek veroverd in het hart van de crypto-community. Met nieuwe ontwikkelingen en promoties zoals die van Anycoin Direct, blijft SHIB een interessante keuze voor zowel nieuwe als ervaren crypto-enthousiastelingen.

Claim 1 miljoen SHIB


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment