Zijn Bitcoin ETF’s het startschot voor een ‘alt-seizoen’?

Louise de Graaf


Hallo en welkom weer bij een nieuwe video! Ik heb weer een boeiende update voor jullie over de recente ontwikkelingen in de cryptomarkt. Ik was even op vakantie, dus het heeft even geduurd, maar ik ben terug met een verse blik op de belangrijkste thema’s die ons bezighouden

In de bovenstaande video bespreek ik de recent goedgekeurde bitcoin (BTC) ETF, de prijsactie van bitcoin en natuurlijk de vraag wat altcoins gaan doen.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitcoin ETF veroorzaakt interessante bewegingen

De goedkeuring van de ETF was natuurlijk groot nieuws. We zagen interessante bewegingen in de markt, wat veel stof tot nadenken geeft. De grote vraag is nu of we een grotere correctie gaan zien, zoals sommigen suggereren, of dat de rally doorzet. En hoe zit het met de altcoins? Dat is waar ik het vandaag ook over wil hebben.

We beginnen met de bitcoin koers. Op de 4-uurs en dagelijkse grafieken zijn een aantal interessante dingen te zien. Zo geven de momentumindicatoren bepaalde signalen af. De recente goedkeuring van de Bitcoin ETF zorgde voor een hoop volatiliteit. Eerst was er een rally, daarna een dip door een nepbericht over de goedkeuring, en uiteindelijk de echte goedkeuring die de koers weer deed stijgen.

Ik heb in een vorige video al gesproken over het ‘buy the rumor, sell the news‘-fenomeen en dat zag je hier ook terug. Maar wat mij positief stemde, was dat de koersdip na het nepbericht relatief meeviel. De koers vond steun rond de $42.5K en sloot zelfs boven belangrijke moving averages.

Benieuwd naar mijn volledige kijk op de markt? Klik dan snel op afspelen hierboven om mijn nieuwste video te bekijken!

Bitcoin, crypto en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Post Views: 185Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment