Wie wordt de hardste stijger van maart?

Louise de Graaf


Denk jij te weten welke crypto de komende weken de show gaat stelen op de markt? Vanochtend hebben we een giveaway gelanceerd waar je jouw voorspelling kan delen voor de hardste stijger van maart. Blaast jouw keuze de rest van de top 100 grootste cryptomunten omver, dan ga je ervandoor met maar liefst 1 miljoen bonk (BONK).

Crypto giveaway – win 1 miljoen BONK

De afgelopen maand was er een om niet te vergeten, althans voor crypto-liefhebbers. Bitcoin (BTC) heeft in dollar-termen zijn grootste stijging ooit meegemaakt, en heeft logischerwijs de rest van de markt met zich mee getrokken.

Sinds de laatste dagen van februari staan memecoins volop in de schijnwerpers. De op meme gebaseerde altcoins hebben indrukwekkende prijsstijgingen doorgemaakt, en worden volop verhandeld door crypto-fanaten.

De op Solana (SOL) gebaseerde memecoin BONK is een van de schitteraars van de afgelopen tijd, en staat centraal bij onze giveaway. 1 miljoen BONK tokens, wat momenteel een waarde draagt van bijna 27 euro, staat klaar om aan het einde van de maand weggeven te worden aan een van onze lezers.

Voorspel, gok of doe onderzoek naar de hardste stijger van maart. Vanochtend om 10:00 uur hebben we op ons X-account een bericht geplaatst waaronder je jouw voorspelling kunt delen. Om het enigszins behapbaar te maken kijken we uitsluitend naar de top 100 cryptomunten.

Alle reacties vóór 15 maart worden meegenomen in de giveaway. Op 1 april kijken we welke cryptomunt de grootste koerssprong heeft gemaakt.

Hebben meerdere mensen met de hardste stijger gereageerd? Dan wordt de winnaar gekozen op basis van een loting tussen de winnende antwoorden.

Shiba inu aan kop

Met al één week verstreken staat shiba inu (SHIB) er momenteel het beste voor met een prijsstijging van meer dan 131 procent sinds de start van de maand. Verschillende memecoins hijgen echter in de nek van SHIB. Pepe (PEPE) en floki (FLOKI) zijn beiden iets minder dan 130 procent gestegen de afgelopen zeven dagen. Dogwifhat (WIF) is vooralsnog de vierde hardste stijger van maart, met een sprong van zo’n 117 procent.

Of memecoins hun uitstekende momentum vast kunnen houden voor de rest van de maand valt uiteraard nog te bezien. Deel jouw verwachting en maak kans op 1 miljoen BONK!


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment