wat staat de markt nu te wachten?

Louise de Graaf


In een gloednieuwe Crypto Update op ons WTFinance YouTube-kanaal bespreekt onze vriend van de show Quinten Francois enkele van de meest noemenswaardige gebeurtenissen in de crypto-wereld van de afgelopen maand. In de nieuwste editie staat de Bitcoin (BTC) halving, die inmiddels alweer bijna drie weken achter de rug is, centraal.

Daarnaast bespreekt Quinten een nieuwe belangrijke update voor Chainlink (LINK), de lancering van bitcoin en ethereum (ETH) beursfondsen in Hongkong en de fusie van drie grote AI-coins.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitcoin halving succesvol

In de nacht van vrijdag 19 april op zaterdag 20 april onderging Bitcoin zijn befaamde halving. Bij transactieblok 840.000 werden de beloningen voor miners gehalveerd van 6,25 BTC naar 3,125 BTC. Het was de vierde halving sinds het netwerk in 2009 in het leven werd geroepen, en markeert een belangrijke mijlpaal voor Bitcoin.

Chainlink’s CCP betreedt de markt

Een ander belangrijk nieuwtje is dat Chainlink’s cross-chain interoperability protocol (CCIP) nu algemeen beschikbaar is. Voorheen moesten integraties persoonlijk met het Chainlink-team worden besproken, maar nu is er een plug-and-play oplossing beschikbaar. Dit betekent dat elk bedrijf dat gebruik wil maken van blockchaintechnologie gemakkelijker toegang heeft tot deze technologie.


Bitcoin- en cryptofondsen zien honderden miljoenen vertrekken

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Nieuwe ETF’s voor BTC en ETH

Verder hebben we gezien dat er nieuwe spot Exchange-Traded Funds (ETF’s) voor zowel bitcoin als ethereum (ETH) zijn gelanceerd in Hong Kong, wat deze regio als een belangrijke speler op de wereldwijde cryptomarkt positioneert.


📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀

Samensmelting AI crypto-giganten

Ook bespreekt Quinten de samensmelting van drie grote crypto AI-projecten – Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX), en Ocean Protocol (OCEAN) —tot wat nu bekend staat als Artificial Super Intelligence (ASI).


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Is de huidige crypto prijsverloop normaal?

Tot slot werpt Quinten een blik op de prijsbewegingen van bitcoin. De bitcoin koers is gedurende april flink onderuit gegaan, en dus deelt Quinten zijn mening over de huidige neerwaartse trend. Biedt de daling reden tot zorg?

Om antwoord te krijgen op deze vraag, en een volledige uitleg van de genoemde crypto-ontwikkelingen, raden we je aan onze nieuwste video te bekijken.


Post Views: 1.380Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment