Wat onderscheidt Memeinator in de crypto markt van 2024?

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Memeinator is naar eigen zeggen ontworpen om de markt van afgeleide meme coins te zuiveren en wordt gezien als de volgende crypto die zal exploderen. Na het bereiken van fase 15 van de presale van 20 fasen en het ophalen van een bedrag van $4,8m, staat het sentiment rond het project op een recordhoogte. Maar wat is Memeinator, en wat onderscheidt het in de markt voor crypto van 2024? Duik erin om erachter te komen.


Crypto trading bot Bitbot op Telegram behaalt succes tijdens presale

 • icon-featured

  Featured

Memeinator: Markeert een nieuwe dageraad voor meme coins

Op het moment van schrijven wordt de sector voor meme coins volgens CoinMarketCap gewaardeerd op ongeveer $20 miljard. Dat is een vergelijkbare waardering als de AI crypto sector. Het is een deel van de markt dat waarschijnlijk zal groeien, en Memeinator heeft de uitkomst gezien. Teruggestuurd vanaf het jaar 2077, een tijd waarin meme coins de markt hebben overspoeld, is Memeinator hier om te voorkomen dat deze toekomst werkelijkheid wordt.

Het mikt in eerste instantie op een marktkapitalisatie van $1 miljard, maar Memeinator zal niet stoppen voordat het tot koning van de meme coins is gekroond. 

Het op utility gerichte ecosysteem van Memeinator

Memeinator is gebouwd op een fundament dat is ontworpen voor betrokkenheid, utility en groei op de lange termijn. Neem de Meme Warfare game, een meeslepende shoot-em-up ervaring waarbij spelers, die de Memeinator belichamen, felle gevechten aangaan om rivaliserende meme coins te elimineren. Deze aankomende game wordt verbeterd door de Memescanner, die wordt aangedreven door AI, die meme coins op het internet volgt en deze dynamisch als personages in de game integreert.

De ontwikkeling van de game is een samenwerking met Red Apple Tech, een bekroond bedrijf dat bekend staat om zijn expertise op het gebied van blockchain, AR en VR, en belangrijke prestaties zoals 40 miljoen downloads en samenwerkingen met industriële giganten als Disney. Meer informatie over deze samenwerking is te vinden over aankomende AMA’s met het team van Memeinator – houd Twitter in de gaten voor updates.

De tokenomics van het project zijn even strategisch: meer dan 15% van het tokenaanbod van 1 miljard wordt gebruikt voor marketing en lanceringen op exchanges. Op dezelfde manier wordt meer dan 10% besteed aan voortdurende ontwikkeling om Memeinator te helpen voortdurend utility en waarde aan investeerders te bieden.

7,5% wordt gereserveerd voor een wedstrijdpool. Symbolisch voor de ambities van Memeinator om naar de maan te gaan, is de hoofdprijs in de presale een ruimtereis met Virgin Galactic, ter waarde van $250.000.

Staking beloningen tot 45% APY hebben al aanzienlijke belangstelling getrokken van de community van Memeinator. Er zijn al bijna 50 miljoen tokens gestaket – wat neerkomt op ongeveer 5% van het totale aanbod. En nu NFT’s naar verwachting in 2024 een comeback zullen maken, zou een aankomende Memeinator NFT collectie volgens CoinDesk zeer lucratief kunnen zijn nu Memeinator zich voorbereidt om centraal te staan.


Crypto trading bot Bitbot op Telegram behaalt succes tijdens presale

 • icon-featured

  Featured

Wat onderscheidt Memeinator op de markt voor crypto van 2024?

De aantrekkingskracht van Memeinator valt niet te ontkennen. Beleggers die investeren in crypto lijken het daarmee eens te zijn. Ze hebben al miljoenen in de presale gestopt en een community van duizenden gevormd. De meer dan 140.000 Twitter volgers en 13.000 Telegram leden van Memeinator zijn een duidelijk bewijs van de magnetische aantrekkingskracht van het project, waardoor het een springplank is voor groot succes in 2024.

Het rebelse karakter van het project komt misschien het best tot uiting in de guerrilla marketing tactieken. Memeinator was onlangs wereldwijd populair op Twitter onder de hashtag #Memeinator, nadat er op strategische wijze een reclamebord in de buurt van SpaceX kantoren was geplaatst met een boodschap die bedoeld was om de aandacht van Elon Musk te trekken.


🚀 Nederlanders maken lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

 • Advertentie
 • Anycoin Direct

Memeinator 2024 prijsvoorspelling: De volgende crypto explosie?

Het MMTR token van Memeinator bevindt zich momenteel in fase 15 van de presale, waarbij 32,73% nog moet groeien voordat het de uiteindelijke presale prijs van $0,0292 bereikt. Fundamentele factoren zoals de verwachte Bitcoin halving in april, waarvan bekend is dat deze bullmarkten katalyseert, en het vooruitzicht van renteverlagingen door de Federal Reserve, zouden dit jaar een mooie toekomst kunnen betekenen voor degenen die in Memeinator investeren.


Crypto trading bot Bitbot op Telegram behaalt succes tijdens presale

 • icon-featured

  Featured

Zou Memeinator de volgende crypto kunnen zijn die explodeert?

Nu de conclusie van het eerste kwartaal van de presale nadert, wint het project een serieuze impuls. Lanceringen op exchanges staan voor de deur, en het is slechts een kwestie van tijd voordat de menigte dit opmerkt en ook massaal in de Memeinator presale zal investeren.

Er zijn echter nog maar 129.310.345 tokens over in de presale, wat betekent dat dit een gouden kans is om early backer te worden.

Bezoek de officiële website voor meer informatie en het kopen van MMTR tokens.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment