wat betekent het huidige koerspatroon voor de toekomst?

Louise de Graaf


Ripple (XRP), een digitale valuta gericht op grensoverschrijdende betalingen voor financiële instellingen, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor XRP, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier worden wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams gedeeld.

Technische analyse ripple (XRP)

XRP zit al een tijdje vast rond dezelfde prijs en het ziet er naar uit dat de koers eerst naar beneden zal uitbreken voordat we een nieuwe stijging krijgen. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“XRP vertoont nog steeds weinig activiteit en blijft traden binnen het driehoekspatroon. Het is een teken van onzekerheid in de markt en duidt aan dat zowel kopers als verkopers nog niet weten welke kant ze de koers op willen sturen.

 

Daarnaast hebben we weerstand van een ‘imbalance’ niveau boven ons, rond de $0,56, die de koers naar beneden drukt. Voorlopig zijn we niet geïnteresseerd in het kopen van XRP totdat we dichter bij de blauwe zone rond de $0,46 komen.

 

Het huidige patroon suggereert dat XRP waarschijnlijk naar beneden uitbreekt richting de blauwe steunzone voordat we een significante opwaartse beweging kunnen zien. Het is belangrijk om te wachten op bevestiging van een sterke steun voordat we een nieuwe positie overwegen.”

Datum analyse: 29 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/KaQBwb4o/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 18

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment