Waarom wij vol op Ethereum inzetten

Louise de Graaf


Ethereum (ETH) staat nog altijd bekend als het werkpaard in crypto. Veruit de meeste crypto assets worden nog altijd geproduceerd op de Ethereum chain. Het geeft Ethereum daarmee ook direct een behoorlijk fundamenteel bestaansrecht.


Ethereum oprichter stelt fikse wijziging van het netwerk voor

Ethereum heeft op lange termijn meer opwaarts potentieel

Bitcoin en Ethereum zijn al sinds jaar en dag de marktleiders en vertonen dan ook een sterke correlatie in koersverloop en dat is precies het punt van deze video. De correlatie tussen beide ligt ietwat achter.

Waar Bitcoin al behoorlijke stijgingen heeft laten zien moet Ethereum dit nog doen. Deze overspanning zal waarschijnlijk hersteld worden en dat is de reden dat we momenteel inzetten op Ethereum. Lang verhaal kort heeft Ethereum momenteel wat meer opwaarts potentieel, oftewel een grotere reward.

Cashflow wat gegenereerd word op Bitcoin zal ook gelden voor Ethereum en visa versa

In de video laten we er een analyse op los waaruit blijkt wat het verschil in overspanning tussen beide assets is. Ondanks de overspanning en het mogelijke rendement wat er te behalen valt, moeten we wel nog steeds zorgen voor een legitieme manier van inschalen. Blijf je gezond verstand gebruiken en wacht het ideale scenario af om jezelf te verzekeren van een positie.

Alle voorbeelden en alayses worden getoond in de bovenstaande video.


Interesse in Ethereum ETF piekt en bereikt hoogste punt in een jaar tijd

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er de gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCash Trading Leerprogramma’s. Deze programma’s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment