waarom experts al een daling hadden verwacht

Louise de Graaf


Cardano (ADA), een blockchain-platform ontworpen voor duurzaamheid en wetenschappelijke precisie, wordt vandaag uitgelicht.

Onze analyse duikt in de koersverwachting van ADA, ondersteund door een analyse uit onze Discord community. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en houden we elke week live-streams voor leden.

Nieuwe instapkansen voor cardano (ADA)

Cardano maakt een forse duik, net als de rest van de markt. Toch hadden de analisten van Crypto Insiders al een daling voor ADA verwacht. Dat legden zij namelijk onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“Voor ADA lijkt het erop dat we ons opmaken voor een grotere correctie nu de eerste grote cyclus wave afgerond is. We hebben een volledig ‘12345 Elliott Wave’ patroon waargenomen (aangeduid in het wit) dat dient als binnenwaves van een grotere eerste wave.

 

Daarom verwachten we nu een correctiefase om de tweede wave te vormen. Deze correctie vindt meestal plaats tussen de 61,8% en 50% Fibonacci-niveaus, wat voor ADA neerkomt op een bereik tussen de $0,45 en $0,52.

 

Dit moment zien we ook als een uitgelezen kans om persoonlijk ADA aan te schaffen, aangezien we daarna een sterke opwaartse beweging anticiperen.”

Datum analyse: 17 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/jPwOghjo/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 80Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment