Waarom deze twee populaire crypto in februari hard kunnen stijgen

Louise de Graaf


In de afgelopen maand hebben we tijdens het analyseren van de cryptomarkt een aantal interessante dingen opgemerkt, met name in de prestaties van twee toonaangevende crypto: bitcoin (BTC) en ethereum (ETH). Volgens de inzichten van onze analisten, staan beide digitale valuta aan de vooravond van een mogelijke opwaartse beweging in februari. Hieronder delen we de visie van deze analisten.

Ben je nieuwsgierig naar meer inzichten of heb je vragen? Profiteer dan nu van onze speciale aanbieding: voor slechts 1 euro bieden we je 30 dagen lang toegang tot onze exclusieve Premium omgeving. Hier kom je direct in contact met onze crypto-experts. Onthoud dat onze analyses puur informatief zijn en geen financieel advies zijn.


Fantom (FTM) koers richt zich op volgende mijlpaal: de golden pocket

Bitcoin koers richting $50.000, maar mogelijk eerst naar beneden

Op de bitcoin grafiek van de analisten is te zien hoe de gele lijn als een cruciale steunlijn dient. Dit heeft geleid tot een positieve impuls omhoog in de vorm van een vijfde wave, een bemoedigend teken voor BTC’s korte termijn vooruitzichten.

Onze analisten zouden nu idealiter een correctieve beweging willen zien, in de vorm van een wave 3 of 7 neerwaarts, volgend op een ABC of WXY patroon, die ons richting de groene koopzone leidt.

Deze zone wordt als aantrekkelijk beschouwd, aangezien het binnen de zogenaamde golden pocket van Fibonacci valt, gedefinieerd door de 50% en 61,8% Fibonacci retracement niveaus. Voor bitcoin is deze golden pocket momenteel gepositioneerd tussen $40.551 en $41.191.

De verwachting is daarom een korte neerwaartse correctie naar deze zone, en vanuit daar een stijging richting de $50.000. Dus hoewel de analisten voor de korte termijn een kleine daling verwachten, verwachten ze op de middellange termijn, en dus in de loop van februari, juist weer een opwaartse beweging richting de $50.000

Datum analyse: 30 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/ZglXEjS2/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Advertisement
Ethereum volgt bitcoin’s route

In onze recente analyse van ethereum gaven de analisten ook aan een opwaartse beweging te verwachten. Op de korte termijn voorspellen ze een bescheiden stijging, maar deze zal naar verwachting worden opgevolgd door een terugval naar de blauwe zone op onze grafiek, die zich uitstrekt tussen $2.100 en $2.200.

De analisten zijn echter van mening dat deze terugval beperkt zal blijven. Het optimisme is gegrond op de actuele handelsvolumes en de naleving van diverse trendlijnen, die gezamenlijk geen sterke aanwijzingen voor een daling bieden. Integendeel, de analisten sluiten niet uit dat ETH zich klaarmaakt voor een sterke opwaartse beweging, waarbij het momenteel kracht verzamelt voor deze sprong.

Dus ook voor ethereum geldt dat we mogelijk eerst een korte daling zullen zien, maar de koers in de loop van de maand de weg naar boven weer zal vinden.

Datum analyse: 25 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/tWZwd6j1/

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment