Twee crypto die hard kunnen stijgen: experts leggen uit waarom

Louise de Graaf


Elke week organiseren onze hoofdanalisten Albert, ook bekend als AppY, en Ivan een livestream in de Discord omgeving van Crypto Insiders.

Tijdens deze sessies duiken de analisten diep in de koersen, bespreken ze de laatste marktontwikkelingen en hun analysemethoden.

Normaal is deze content exclusief beschikbaar voor onze Premium-leden, maar deze week maken we de livestream openbaar.

Dit biedt een unieke kans voor niet-leden om een kijkje achter de schermen te nemen en te ervaren wat onze Premium diensten te bieden hebben.

Inhoud van de crypto livestream van deze week

In de livestream van deze week bespreken de analisten twee belangrijke aankomende ontwikkelingen voor de financiële markten.

Later vandaag wordt de Amerikaanse producentenprijsindex (PPI) gepubliceerd en morgen de consumentenprijsindex (CPI).

De analisten bespreken de mogelijke invloed van deze inflatiecijfers op de huidige bitcoin koers. Bitcoin ziet er ondanks de onzekere economische situatie nog altijd bullish uit met een streefdoel van $80.000.

Ook gaan Albert en Ivan dieper in op een aantal opkomende altcoins, zoals Near protocol (NEAR), en AI-projecten als Render (RNDR).

Deze munten laten sterke prestaties zien en de analisten lichten meerdere strategieën voor deze munten uit, waaronder potentiële goede instapmomenten. Deze sessie wil je dus niet missen!

Tijdens de livestream hadden leden de mogelijkheid om direct vragen te stellen aan de analisten. Heb je ook vragen voor de analisten? Zorg er dan de volgende keer dat je er live bij bent!

Wil Je Meer Leren Over Crypto Trading?

Sluit je aan bij onze gratis Discord community! Hier krijg je de kans om direct in contact te komen met onze ervaren analisten, waaronder Albert en Ivan, en kun je sparren met andere cryptohandelaren.

In onze community kun je van elkaar leren door ervaringen en strategieën te delen. Dit is de perfecte plek voor zowel beginnende als ervaren crypto-enthousiastelingen om kennis en inzichten te vergaren en je netwerk binnen de cryptowereld uit te breiden.

Praat mee op Discord

 


Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt, is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment