THORChain (RUNE) koers kan met bijna 80% stijgen vanuit groene zone

Louise de Graaf


THORChain (RUNE), een uniek gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol dat het mogelijk maakt om verschillende cryptocurrencies te ruilen, is het focuspunt van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor RUNE, gesteund door  inzichten uit onze Discord omgeving. Hier worden wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams gedeeld.

Technische analyse THORChain (RUNE) koers

De koers van thorchain lijkt inmiddels te herstellen en wellicht kan dit tot een sterke stijging leiden. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“RUNE ziet er op dit moment positief uit. De koers heeft recent de groene koopzone geraakt, die zich bevindt bij de golden pocket tussen de 50% en 61,8% Fibonacci niveaus, evenals andere belangrijke Fibonacci niveaus.

 

Hier hebben wij dus onze positie kunnen opbouwen en we hebben vanuit deze zone we een mooie stijging gezien. Er vormt zich nu een 12345 Elliott Wave patroon, waarbij we de wave 2 hebben afgerond en ons voorbereiden op een wave 3.

 

Het target voor deze wave 3 ligt bij de 161,8% Fibonacci op $10,52. Dat zou een stijging van bijna 80% zijn vanaf de top van de groene zone. Voor nu is het een kwestie van afwachten tot de koers verder stijgt en onze positie nauwlettend in de gaten houden.”

Datum analyse: 28 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/rQdwlrKg/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden


Post Views: 40

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment