The Sandbox (SAND) leeft op, maar kan het nu de trend breken?

Louise de Graaf


The Sandbox (SAND), een voortrekker in de wereld van digitale vastgoed en gaming op de blockchain, vormt de kern van dit artikel. Dit artikel bevat een analyse uit onze Premium omgeving met een koersverwachting voor SAND voor de komende periode.

Zoek je meer inzichten of heb je vragen? Voor slechts 1 euro bieden we je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar onze analisten voor je klaarstaan. Onze analyses dienen ter ondersteuning, maar zijn geen financieel advies.


🎁 Begin het nieuwe jaar goed: €10,- gratis crypto naar keuze

Technische analyse the sandbox (SAND) koers

The Sandbox laat een complexe koers beweging zien, maar toch weten de analisten van Crypto Insiders een belangrijk patroon te herkennen. Zij deelden onlangs het volgende hierover met de Premium omgeving:

“In onze vorige analyse voor SAND habben we aangegeven dat er een nieuwe low was gevormd. Het lijkt erop dat de neerwaartse wave nu is afgerond en we anticiperen op een nieuwe opwaartse beweging.

Hoewel we een 12345 Elliott Wave patroon naar beneden hebben waargenomen, is het interessant om te noteren dat deze net niet onze blauwe zone heeft bereikt. Desondanks verwachten we nu een stijging te zien, gevolgd door een daling naar een nieuwe bodem.

Dit betekent dat, hoewel we op de korte termijn een stijging verwachten, onze visie voor de middellange termijn gericht blijft op een neerwaartse trend.”

Datum analyse: 28 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/WMafyvfA/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment