The Sandbox (SAND) koers in neerwaartse trend richting $0,39

Louise de Graaf


The sandbox (SAND), een innovatief platform in de wereld van digitale activa en virtuele werelden, staat vandaag centraal in onze analyse. We focussen op de koersverwachting van SAND voor de komende tijd. Dit artikel biedt een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Zoek je meer analyses of heb je vragen? Voor 1 euro bieden we een proefperiode van 30 dagen van onze Premium omgeving, waar je direct je vragen kunt stellen aan onze experts. Deze informatie is bedoeld om je te helpen, maar is geen financieel advies.

Technische analyse the sandbox (SAND)

Een nieuwe analyse van SAND werd onlangs gedeeld in de Premium omgeving van Crypto Insiders. Deze analyse biedt inzicht in SAND’s huidige marktpositie en toekomstige vooruitzichten. Dit is wat de analisten zeiden:

“Recent hebben wij een interessante beweging gezien op de grafiek van SAND. Na het voltooien van een correctief ABC Elliott Wave patroon, lijkt SAND nu te beginnen aan een neerwaartse impulsieve beweging.

 

Dit is het begin van de vorming van een 12345 Elliott Wave patroon, dat volgens onze analyse waarschijnlijk de innerwave van een grotere wave 1 zal zijn van het patroon.

 

Deze ontwikkeling suggereert dat we een aanzienlijke neerwaartse periode kunnen verwachten. Voor de korte termijn stellen we targets in op ongeveer $0,39.“

Datum grafiek: 6 januari.

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Hiermee biedt Bybit het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Nog geen Bybit account? Via deze link ontvang je 20 euro crypto cadeau. Grijp je kans en meld je vandaag nog aan om deze bonus te claimen!

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment