stilte overheerst, maar deze crypto vieren zege

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC) geniet zonder al te veel prijsschommelingen van zijn zaterdag. Daarentegen zijn er verschillende altcoins die ondanks de stille bitcoin koers significant in de plus staan. In deze marktupdate wordt je op de hoogte gesteld van de huidige stand van zaken op de crypto markt, met de grootste winnaars en verliezers van vandaag.


Kerstcadeau 🎉: Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Blik op de markt

De totale marktkapitalisatie van de crypto markt is de afgelopen 24 uur met 0,58% gestegen tot 1,66 biljoen dollar. Er is voor 63,84 miljard dollar aan crypto verhandeld de afgelopen dag. Dit betreft een daling van 16,9% ten opzichte van gisteren.

Bitcoin is de afgelopen 24 uur met 0,31% gestegen tot een huidige prijs van 43.807 dollar. Bitcoin is daarmee de grootste cryptovaluta en vertegenwoordigt nu 51,5% van de totale markt. Dit percentage is nagenoeg hetzelfde als gisteren.

Hardste crypto stijgers

Zoals wel vaker in het weekend is het vrij rustig op de crypto markt. De meeste grote cryptomunten staan nagenoeg op eenzelfde prijs als gisteren.

Er zijn echter wel enkele significante stijgers binnen de top 50 cryptomunten. Stacks (STX) neemt de eerste plek in beslag met een stijging van 10,02%. Immutable x (IMX) hijgt in de nek van stacks met een stijging van 9,21%. Op plek 3 staat near protocol, dat 6,57% hoger staat dan 24 uur geleden.


Crypto update: internet computer (ICP) ontploft met 100%

  • icon-marktupdates

    Marktupdates

Hardste crypto dalers

De koersbewegingen van de dalers zijn zelfs nog minimaler. De hardste daler van vandaag is internet computer (ICP), dat 4,78% in heeft geleverd de afgelopen 24 uur. Op plek 2 en 3 staan ethereum classic (ETC) en thorchain (RUNE) die met respectievelijk 3,24% en 2,98% zijn gedaald.


Kerstcadeautje 🎁 PostNL’s laatste Crypto Stamp 2 nog beperkt beschikbaar voor €9,25

Bitvavo geeft 20 euro gratis crypto

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum (ETH) te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo alleen deze maand 20 euro gratis aan nieuwe gebruikers die minimaal 10 euro op het platform storten. Maak via deze link een account aan bij Bitvavo en ontvang 20 euro gratis, én handel de eerste 10.000 euro zonder transactiekosten.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Het belangrijkste crypto nieuws van vandaag

Het belangrijkste crypto nieuws van vandaag heeft te maken met cryptobedrijf Nexo, een platform waar je crypto kunt kopen, verhandelen, bewaren en kunt lenen/uitlenen. De Bulgaarse autoriteiten hebben officieel verklaard een punt te hebben gezet achter hun in januari gestarte onderzoek naar vermeende witwaspraktijken. Er zou namelijk onvoldoende bewijs zijn om de beschuldigingen te ondersteunen.

Post Views: 27Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment