Spiksplinternieuwe crypto wordt al meer verhandeld dan XRP

Louise de Graaf


Een paar dagen geleden werd er een nieuwe crypto genaamd ZetaChain (ZETA) gelanceerd en deze munt maakt direct indruk. Er dient zich onverwachts een frisse naam aan binnen de top 10 van meest verhandelde cryptocurrencies op de beurs Bybit. ZetaChain heeft verrassend genoeg al een indrukwekkend perpetual futures handelsvolume van $145 miljoen aangetikt en daarmee overtreft het zelfs bekende altcoins zoals Solana (SOL) en XRP. Wat is ZetaChain precies en hoe heeft ZETA zich zo snel opgewerkt in de lijst?

Heb je nog geen Bybit-account? Speciaal voor de lezers van Crypto Insiders is er nu een tijdelijke actie waarbij je een gratis bonus van 20 euro krijgt bij het aanmaken van een nieuw account. Mis deze kans niet en registreer je vandaag nog bij Bybit om jouw bonus van 20 euro te verzilveren.

Wat is ZetaChain?

ZetaChain is een eigen Layer 1 blockchain en smart contract platform, ontworpen met het oog op interoperabiliteit; dat wil zeggen om een naadloze verbinding en interactie mogelijk te maken tussen alle bestaande blockchains. Het onderscheidt zich als de enige publieke blockchain die smart contracts ondersteunt die activa, data en liquiditeit op elke keten kunnen beheren.

Met de inzet van Tendermint Consensus en Cosmos SDK biedt ZetaChain cross-chain waardeoverdracht, verzending en een omnichain messenger voor ontwikkelaars, waardoor eenvoudige gegevensuitwisseling tussen verschillende blockchains mogelijk is.

Met meer dan 14 miljoen cross-chain transacties, samenwerkingen met meer dan 200 deelnemers in het ecosysteem en een testnet-gebruikersbasis van meer dan 3 miljoen, beoogt ZetaChain de versnippering binnen de crypto-industrie te overbruggen. Het biedt een veilige en gebruiksvriendelijke toegang tot diverse blockchain-ecosystemen en verhoogt de interoperabiliteit zonder innovatie in de weg te staan. Het heeft momenteel een marktkapitalisatie van $66 miljoen en in totaal zullen er 2,1 miljard ZETA tokens worden uitgegeven.

Waarom is ZetaChain populair op Bybit?

De lancering van ZetaChain als een vernieuwende Layer 1-oplossing voor blockchain-interoperabiliteit, gecombineerd met de snelle acceptatie door ontwikkelaars en investeerders, heeft ZETA tot een begeerlijke aanwinst voor crypto handelaren gemaakt.

Een cruciale reden voor het hoge handelsvolume van ZETA op Bybit is mogelijk de beperkte beschikbaarheid op handelsplatformen. Naast Bybit zijn niet veel grote beurzen actief in de handel van ZETA. Dit positioneert Bybit als een voorkeursplatform voor beleggers die geïnteresseerd zijn in de nieuwste en meest innovatieve crypto projecten.

Deze groeiende belangstelling is duidelijk te zien in het handelsvolume, waar ZetaChain gevestigde munten als SOL en XRP achter zich laat, een indrukwekkende prestatie.

20 euro gratis crypto bij Bybit

Wil jij ook ZETA verhandelen, maak dan nu een account aan bij Bybit. Lezers van Crypto Insiders kunnen profiteren van een gratis bonus van 20 euro. Pak de bonus en maak via deze link een account aan bij Bybit.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment