Solana-telefoon krijgt harde kritiek van bekende YouTuber

Louise de Graaf


De bekende YouTuber Marques Brownlee, beter bekend als MKBHD,  heeft weer “Smartphone Awards 2023” video gepubliceerd. In deze editie komt ook crypto even aan bod, namelijk in de vorm van de Solana Saga telefoon. Brownlee laat weinig heel van de telefoon, hij is er namelijk niet over te spreken.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Tech-reviewer MKBHD geeft award aan Solana-telefoon

MKBHD’s beoordeling van de Solana-telefoon voor 2023 was niet positief. Deze telefoon wordt door hem aangemerkt als de “Bust of the Year“. Met andere woorden, de Solana-telefoon krijgt de slechtste beoordeling van de reviewer.

Volgens Brownlee biedt de Solana-telefoon geen overtuigende reden voor aankoop. “Voor geen enkele prijs zou ik deze telefoon aan iemand aanraden,” stelt de YouTuber.

De bouwkwaliteit van de telefoon, waaronder het gebruik van keramiek, wordt als enige punt geprezen. Echter ziet hij dit als verspilling, aangezien de telefoon verder weinig te bieden heeft.

MKBHD merkt op dat de achtergrond van de telefoon en de omstandigheden rond de lancering al aangaven dat het geen succes zou worden.

De “MVP” (Most Valuable Phone) van 2023,  was volgens de tech-reviewer de Google Pixel 8. Deze telefoon wordt geprezen voor zijn uitstekende camera, verbeterde beeldscherm, krachtige chipset, en het bieden van een veelzijdig pakket aan functies.

Verkoop Solana-telefoon explodeert

De teleurstellende award komt op een opvallend moment. De verkoopcijfers van de telefoon zijn namelijk onlangs flink ontploft. Dat heeft echter niets te maken met de technologie en functies van de telefoon.

De explosieve toename in de verkoopcijfers van de Solana Saga-telefoon lijkt voornamelijk te zijn gedreven door de recente stijging van de BONK-token, een memecoin op het Solana-netwerk.

Bij de aankoop van een Solana Saga-telefoon ontvangen kopers een airdrop van 30 miljoen BONK-tokens. Gezien de recente koersstijging van BONK, vertegenwoordigt deze airdrop een aanzienlijke waarde, wat een sterke stimulans is voor de aankoop van de telefoon.

De prijs van de Solana Saga-telefoon is bovendien verlaagd van $1.000 naar $599, wat het toestel nog aantrekkelijker maakt. De waarde van de BONK-tokens die bij de telefoon worden geleverd, overtreft daarmee de kosten van de telefoon zelf.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment