Solana (SOL) koers klaar voor een grote sprong

Louise de Graaf


Solana (SOL), geprezen voor zijn transactiesnelheden in de blockchain-wereld, is de focus van deze analyse. We duiken in de koersverwachting voor SOL voor de nabije toekomst met een analyse uit onze Premium omgeving.

Ben je na het lezen geïnteresseerd in verdere details of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je rechtstreeks vragen kunt stellen aan onze analisten. Onthoud dat deze analyse geen financieel advies zijn.


VeChain (VET) koersdaling kan in blauwe zone eindelijk omkeren

Technische analyse solana (SOL) koers

SOL heeft onlangs weer een indrukwekkende stijging gemaakt waardoor de analisten van Crypto Insiders positief zijn over de nabije toekomst. Dit deelden ze onlangs in de Premium omgeving:

“De SOL koers heeft sterk steun gevonden op de dynamische raylijnen. Bovendien is de korte termijn structuur doorbroken, wat betekent dat we onze blik omhoog kunnen blijven richten.

 

Hoewel er nog enige onzekerheid bestaat over de vorming van een grotere wave 5, zijn we al optimistisch. Onze verwachtingen richten zich nu op een correctie rond de $100, via een wave 2. Zodra deze correctie plaatsvindt, kunnen we met meer zekerheid een 12345 Elliott Wave patroon bevestigen.

 

Dit betekent dat we een krachtige wave 3 in het vooruitzicht hebben, die doorgaans een sterke stijging teweegbrengt. Hier willen wij op inspelen. Zodra dit patroon bevestigd is, zullen wij in de Premium omgeving een nieuwe update delen.”

Datum analyse: 30 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/zzvUmq49/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment