Slapende reus VeChain wordt wakker, is XRP gedoemd?

Louise de Graaf


Er gebeurt op het moment een heleboel rondom twee altcoins: ripple (XRP) en natuurlijk VeChain (VET). Bij beide munten worden interessante bewegingen waargenomen die significant zijn voor investeerders en volgers van de cryptomarkt. In mijn nieuwste video bespreek ik wat er mogelijk op het spel staat voor deze twee altcoins.


Start gratis met crypto 📈: Bitvavo geeft alle Nederlanders vandaag €10 gratis crypto naar keuze 🚀. Meld je vandaag aan 🚀

XRP: Vergane glorie?

Ripple, het bedrijf achter XRP, brengt maandelijks nieuwe tokens in omloop. Dit proces omvat het ontgrendelen van 1 miljard XRP, waarvan 200 miljoen wordt verkocht en 800 miljoen wordt gereserveerd voor toekomstige releases. Dit kan leiden tot grotere token dumps in de komende maanden, wat een potentiële negatieve impact heeft op de prijs van XRP. Met meer dan 5 miljard XRP in omloop, blijft de verkoopdruk netto negatief voor investeerders.

De lange duur van de rechtszaak tussen Ripple en de SEC blijft daarnaast ook nog een punt van zorg. De verwachtingen voor een snelle afwikkeling zijn laag, wat de onzekerheid voor investeerders vergroot. Desondanks is er een mogelijkheid dat de dynamiek verandert met een toekomstige uitspraak, wat zou kunnen leiden tot een gunstige resolutie.

VeChain laat vuurwerk zien

VeChain staat de afgelopen dagen flink in de schijnwerpers. Tijdens een evenement in Barcelona benadrukte VeChain de rol van blockchain in het creëren van een circulaire economie en het ondersteunen van de VN-doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Daarnaast kwam VeChain met een belangrijke nieuwe update

De recente prijsbewegingen van VeChain suggereren een ontwaken van deze “slapende reus”. Met een aanzienlijke prijsstijging vanaf de bodem, lijkt VeChain gepositioneerd voor verdere groei. Dit wordt ondersteund door de integratie van zijn blockchain oplossingen in duurzaamheidsprojecten en de potentie voor nieuwe hoogtepunten in de toekomst.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van crypto. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!


Post Views: 1.451Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment