Shiba Inu naar de maan & Nederlanders ontvangen gratis SHIB

Louise de Graaf


De memecoingekte is onlangs losgebarsten in cryptoland, met shiba inu (SHIB) opnieuw in de spotlights. De cryptocurrency steeg de afgelopen weken flink in waarde. Analist Rekt Capital valt op dat de SHIB koers nu een vergelijkbaar patroon lijkt te vormen als in 2021, toen het in een snelle beweging naar zijn huidige prijsrecord steeg.

Heb jij nog geen shiba inu? Anycoin Direct geeft Nederlanders vandaag 400.000 SHIB gratis. Maak via deze link een account aan om de gratis crypto te claimen.

Schiet de shiba inu koers naar een record?

Shiba inu is een van de vele memecoins. SHIB lijkt op dogecoin (DOGE) maar is ooit als alternatief gelanceerd. Daarnaast is het Shiba Inu-ecosysteem druk bezig om ook daadwerkelijk nuttig te zijn als technologie.

Mede door de trouwe community en actieve ontwikkelingen binnen het project is Shiba Inu een van de grootste crypto van de markt. Inmiddels is SHIB op plek 11 te vinden, nog maar drie plekken verwijdert van zijn grote rivaal dogecoin.

Rekt Capital, een analist met meer dan 400.000 volgers op social-mediaplatform X, valt op dat de SHIB koers een herkenbare beweging heeft gemaakt op de wekelijkse grafiek.

Hij blikt terug naar 2021. Toen steeg de crypto koers naar $0,000033285 om vervolgens iets te dalen. Na support te hebben gevonden schoot de koers in een enorm snelle beweging door het eerdergenoemde prijsniveau om vervolgens met meer dan 100 procent naar zijn huidige prijsrecord van $0,00008845 te stijgen.

De analyse van Rekt Capital waarop te zien is hoe de SHIB koers een mogelijk vergelijkbaar patroon vormt als in 2021.
De analyse van Rekt Capital. Bron: X.

Spoelen we door en kijken we naar de huidige grafiek van SHIB dan valt dus op dat ook nu weer de koers af is geslagen bij het prijsniveau van $0,000033285. “Op dit moment test SHIB opnieuw de support bij de oranje lijn,” schrijft de analist. “Kan de geschiedenis zich herhalen?” vraagt hij zich hardop af.

Een belangrijke disclaimer: Memecoins staan erom bekend extreem volatiel te zijn. Daarnaast zijn in het verleden behaalde resultaten nooit een garantie voor de toekomst.

Nederlanders krijgen gratis 400.000 SHIB

Wat de SHIB koers ook gaat doen, Anycoin Direct heeft een nieuwe actie waarbij nieuwe gebruikers maar liefst 400.000 SHIB helemaal gratis in ontvangst mogen nemen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces volledig doorlopen en tenminste één succesvolle order plaatsen.

Deze actie is enkel en alleen vandaag geldig. Wees er dus snel bij en neem je 400.000 SHIB tokens zo snel mogelijk in ontvangst!

Claim gratis 400.000 SHIB


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment