Rondje langs de crypto velden: ethereum, cardano en meer

Louise de Graaf


Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘Rondje langs de crypto velden’. In deze video ga ik jullie bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de crypto-wereld en bespreken we kansen en risico’s. Laten we meteen van start gaan.

Blik op bitcoin

De bitcoin (BTC) halvering komt steeds dichterbij, met minder dan 5000 blocks te gaan. Dit betekent nog 33 dagen tot de volgende halvering. Historisch gezien heeft de cryptomarkt na een bitcoin halvering een flinke stijging doorgemaakt. Hoewel het effect niet direct na de halvering optreedt, verwacht ik toch een positieve trend op de lange termijn.

Op het gebied van technische analyse bekijken we de wekelijkse candle van bitcoin. Op dit moment lijkt de markt erg bullish, vooral omdat we de vorige all-time high hebben doorbroken en positieve prijsactie zien. Ook zijn er grote liquidaties geweest van long posities, wat gezond is voor de markt.

Een belangrijke ontwikkeling is de opkomst van bitcoin ETF’s. Met instroom van grote financiële instellingen zoals Grayscale en BlackRock, wordt er steeds meer kapitaal in de markt gepompt. Dit is een positief signaal voor de lange termijn vooruitzichten van bitcoin.

Altcoin mogelijkheden

Wat betreft altcoins, zien we interessante ontwikkelingen bij ethereum (ETH) en cardano (ADA). Ethereum heeft een grote upgrade ondergaan die de kosten op Layer 2-oplossingen verlaagt, wat gunstig is voor het ecosysteem. Cardano stijgt ook, mede door positieve ontwikkelingen en samenwerkingen.

Verder bespreken we de opkomst van memecoins, zoals Shiba Inu (SHIB) en Book of Memes. Deze coins hebben enorme winsten geboekt, maar investeerders moeten voorzichtig zijn en winst nemen wanneer dat nodig is.

Tot slot werpen we een blik op de economische agenda voor de komende week, met belangrijke aankondigingen van de FOMC en enkele token unlocks. Dit kan volatiliteit veroorzaken, dus handel met voorzichtigheid.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van cryptocurrencies. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment