Ripple (XRP) toont kracht, sterke stijging mogelijk in het verschiet

Louise de Graaf


Ripple (XRP), een digitale valuta gericht op grensoverschrijdende betalingen, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor XRP, ondersteund door inzichten uit onze Discord community waar analyses en live-streams regelmatig worden gedeeld.


Litecoin (LTC) toont veel kracht en kan met met bijna 120% stijgen

Technische analyse ripple (XRP) koers

XRP heeft een lange periode van zijwaartse prijsactie achter de rug, waar onlangs verandering in leek te komen. Uiteindelijk daalde we toch weer deze range is, maar nu verwachten analisten dat de koers door zal pakken. Zij zeiden het volgende:

“XRP begint eindelijk weer wat sterkte te vertonen. De koers heeft de zone tussen de 100% en 123,6% Fibonacci bereikt, die ligt tussen de $0,47 en $0,51. Vanaf dit punt zagen we een stijging tot aan de 61,8% Fibonacci, waarna een korte daling volgde.

 

Het lijkt er nu op dat we ons herstellen en klaar zijn om deze zone opnieuw te benaderen. Als we deze zone doorbreken, richten we onze blik meteen op de hogere blauwe zone, die ligt tussen de $0,80 en $0,96.

 

We zullen nauwlettend in de gaten houden hoe de koers zich beweegt zodra we deze zone naderen.”

Datum analyse: 21 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/K0CjO6bD/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment