Ripple (XRP) moet deze weerstand doorbreken om te stijgen naar $0,96

Louise de Graaf


Ripple (XRP), gericht op internationale betalingen, is het onderwerp van deze analyse. We duiken in de koersverwachting voor XRP voor de nabije toekomst, met inzichten uit onze Discord community.

Deze omgeving is een bron van waardevolle analyses, waar we wekelijks meer dan 20 updates delen en regelmatig live-streams organiseren om onze leden bij te praten over de laatste trends en ontwikkelingen.

Technische analyse ripple (XRP) koers

XRP bewoog lange tijd voornamelijk zijwaarts. Nu veel andere munten hard een grote beweging hebben gemaakt, verwachten de analisten van Crypto Insiders dat ook XRP zal volgen. Zij deelden onlangs hierover het volgende in de Discord omgeving:

“XRP volgt momenteel een groot WXY Elliott Wave patroon. We staan aan het begin van een stijging, die onderdeel is van de X-wave. Een sleutelzone die we moeten doorbreken is $0,6489. Voor de voortzetting van de opwaartse trend is het essentieel dat we voorbij dit niveau komen.

 

We verwachten dat de X-wave zal eindigen rond het gebied van de vorige lokale piek op $0.96. Hoewel dit betekent dat we op korte termijn een stijging kunnen verwachten, blijven we op de lange termijn waarschijnlijk binnen dit zijwaartse trendkanaal. 

 

Aan de bovenkant van dit kanaal is veel weerstand te vinden, dus het is belangrijk om alert te zijn op hoe de koers zich gedraagt in deze zone, maar voor nu voorzien we een stijging.”

Datum analyse: 9 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/bPLUThjT/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 1.719Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment