Ripple (XRP) koers moet deze niveaus doorbreken voor nieuwe pieken

Louise de Graaf


Ripple (XRP), bekend om zijn rol in grensoverschrijdende betalingen, is het focuspunt van onze analyse vandaag.

We belichten de koersverwachting voor XRP, met een analyse uit onze Discord omgeving. De nieuwste analyses en livestreams worden hier als eerst gedeeld.

Technische analyse ripple (XRP) koers

De XRP koers beweegt al een tijdje voornamelijk zijwaarts. Desondanks kan XRP een sterke stijging laten zien als de koers eindelijk bepaalde cruciale niveaus doorbreekt. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit:

XRP bevindt zich momenteel in een consolidatiefase en laat geen opmerkelijke bewegingen zien. Tot dusver is het de munt niet gelukt om door de weerstandszone van $0,546 te breken. Dit niveau is cruciaal; een doorbraak hier is essentieel om de koers verder omhoog te duwen.

 

Net boven dit niveau bevindt zich een zogenaamde ‘daily imbalance’ zone, die XRP ook moet doorbreken om een stijging voort te zetten. Als XRP erin slaagt deze beide zones te overwinnen, dan ligt een beweging richting de recente hoogtepunten van $0,64 binnen de mogelijkheden.

 

Het overwinnen van deze specifieke niveaus zou een sterke indicator zijn dat XRP klaar is voor een verdere opwaartse trend. In de Discord groep houden we de voortgang nauw in de gaten en delen we zo snel mogelijk updates als iets verandert.

Datum analyse: 15 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/3Lni5Y63/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment