Ripple (XRP) koers blijft voorlopig nog dalen, waarschuwen experts

Louise de Graaf


Ripple (XRP), bekend om zijn grensoverschrijdende betalingsnetwerk, staat centraal in onze analyse vandaag. We nemen de koersverwachting voor XRP onder de loep voor de nabije toekomst. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Ben je geïnteresseerd in meer informatie of heb je specifieke vragen? Voor slechts 1 euro bieden we 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct contact kunt opnemen met onze analisten. Onthoud dat onze analisten geen financieel adviseurs zijn.

Technische analyse ripple (XRP)

XRP toont volgens de analisten van Crypto Insiders geen positief beeld. Zij deelden namelijk onlangs het volgende in de Premium omgeving:

“Wij hebben de recente ontwikkelingen van XRP geanalyseerd en het lijkt erop dat we een aanhoudende bearish trend hebben. Sinds de dip van augustus 2023 hebben we een 3 wave stijging waargenomen, maar dit lijkt slechts een tijdelijke correctie te zijn. 

 

Aan het begin van dit jaar hoopten we nog dat de koers door de golden pocket, die tussen de $0,58 en $0,61 ligt,  zou breken en een stijgende lijn voort kon zetten. Echter, deze omslag is uitgebleven.

 

We houden daarom nauwlettend het niveau rond de $0,46 in de gaten om te zien of de koers op de vorige low weer steun kan vinden.  Zoals altijd zullen we de situatie blijven monitoren en delen we nieuwe updates als eerst in de Premium omgeving.”

Datum analyse: 28 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/2bRWAS26/

Interessante ontwikkeling voor Nederlandse crypto-investeerders

SATOS, in het bezit van een vergunning van de Nederlandse Bank, gaat samenwerken met Bybit. Dit betekent dat Nederlandse klanten nu toegang krijgen tot een uitgebreider aanbod van meer dan 400 populaire cryptovaluta’s. Nog geen Bybit account? Nieuwe klanten bij Bybit profiteren van bonussen tot €25.000.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment