Ripple (XRP) klaar voor sterke stijging, belangrijke zone in zicht

Louise de Graaf


Ripple (XRP), erkend voor zijn rol in internationale betalingen, staat centraal in deze analyse. We delen koersverwachtingen voor XRP met een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium content, inclusief analyses, live webinars, livestreams en de mogelijkheid om met analisten en 1.500 leden te communiceren. Onthoud dat onze analisten geen financieel advies verstrekken.

Technische analyse ripple (XRP) koers

Na een lange neerwaartse periode, kon XRP recent eindelijk weer stijgen. Volgens de analisten van Crypto Insiders zet XRP nu een opwaartse trend in. Dat legden zij onlangs als volgt uit aan Premium leden:

“Eindelijk lijkt het erop dat we voor XRP een opwaartse periode kunnen verwachten. Na een periode van correctie, waarin de koers consequent daalde, zien we nu het begin van een impulsieve beweging omhoog.

 

Een cruciale zone die onze aandacht heeft, is de 50% Fibonacci-niveau op $0,64. We verwachten op dit punt weerstand te ondervinden, maar het is belangrijk om te vermelden dat de koers deze weerstand kan doorbreken en de zone uiteindelijk als steun kan gebruiken.

 

Zodra we door deze zone breken, kunnen we onze verwachtingen hoger stellen en uitkijken naar de blauwe zone rond de $0,89. Dit maakt de komende tijd een spannende periode voor XRP met potentie voor aanzienlijke koersbewegingen.”

Datum analyse: 29 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/5YziR0WY/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer eerste 30 dagen voor €1

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 32Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment