Populaire AI crypto vindt bodem en lijkt klaar voor sterke stijging

Louise de Graaf


Fetch.ai (FET), bekend om zijn rol in het toepassen van kunstmatige intelligentie binnen de blockchain-technologie, staat in het middelpunt van deze analyse.

We verkennen de koersverwachting van FET, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse fetch.ai (FET) koers

Fetch.ai lijkt klaar te zijn voor een nieuwe stijging na de recente correctie. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord omgeving:

“FET vertoont een duidelijk patroon; de koers vormt een soort W-vorm. Opmerkelijk is dat de prijs binnen onze groene koopzone blijft, wat ondersteunt dat dit een belangrijk niveau is.

 

We hebben recentelijk liquiditeit opgehaald onder de vorige lokale bodem en het lijkt erop dat we nu weer naar boven kunnen kijken. Wat we nu graag willen zien, is een stijging waarbij de koers terugkomt om steun te vinden rond de $2,30, en vervolgens weer verder stijgt.

 

Op de middellange termijn willen we graag zien dat de piek van begin april wordt doorbroken. Ons huidige target ligt rond de $2,90. Dit scenario zou bevestigen dat de bullish trend intact blijft en we verdere opwaartse bewegingen kunnen verwachten.”

Datum analyse: 30 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/Q2eTQfec/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment