Polygon (MATIC) crypto nadert spannend moment: nieuwe kansen in zicht

Louise de Graaf


Polygon (MATIC), een platform dat de schaalbaarheidsproblemen van Ethereum aanpakt met een multi-chain systeem, staat in het middelpunt van deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor MATIC, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar regelmatig diepgaande analyses en livestreams worden gedeeld.

Technische analyse polygon (MATIC) koers

Polygon heeft de afgelopen tijd weinig actie laten zien. Van deze zwakte willen de analisten van Crypto Insiders graag gebruik van maken. Zij zeiden onlangs het volgende over de koers:

“MATIC was de laatste tijd erg saai. De koers lijkt nu een wave 4 uit een 12345 Elliott Wave patroon te hebben gevormd en we zouden graag nog een wave 5 omlaag willen zien. Deze zou dan naar verwachting de groene koopzone in zakken.

 

Wij zullen tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci op zoek gaan naar een mooi instapmoment, wat tussen de $0,485 en $0,545 ligt.  We verwachten namelijk vanuit hier verwachten we op de langere termijn namelijk een flinke stijging te zien.

 

We blijven daarom optimistisch over de toekomstige prijsontwikkelingen van MATIC en houden in de Discord groep de markt nauwlettend in de gaten voor de juiste signalen.”

Datum analyse: 4 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/2yMl0tbC/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 44Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment