Polkadot (DOT) vertrekt vanuit groene zone en kan snel doorschieten

Louise de Graaf


Polkadot (DOT), bekend om zijn vermogen om verschillende blockchains te verbinden, staat centraal in deze analyse. We richten ons op de koersverwachting voor DOT voor de komende periode met een analyse uit onze Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro krijg je de eerste 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving waar je direct vragen kunt stellen aan analisten die wekelijkse meer dan 20 analyses delen. Onthoud wel: onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse polkadot (DOT) koers

Polkadot lijkt aan een sterke stijging zijn begonnen. De analisten van Crypto Insiders verwachten dat de koers hiermee nog niet klaar is, legden ze onlangs aan Premium leden uit:

“De koers van DOT laat op de lange termijn een interessant patroon zien, met twee waves ((1)) en ((2)), die we in rood hebben gemarkeerd. Dit duidt op een zeer positief patroon, en wij verwachten dat er nu een sterke derde wave aankomt.

 

Deze fase is meestal snel en krachtig en we zien al tekenen van deze stijging; DOT begon recent snel te stijgen richting de $12, wat ons vermoeden bevestigt. We kunnen de eerste voorzichtige targets rond de $13 plaatsen en uiteindelijk zelfs naar targets rond de $20 kijken.

 

We hebben wel een veiligheidsmaatregel ingesteld bij ons instapmoment op $7,19. Als de koers daaronder zakt, verwachten we een verdere daling, maar op dit moment lijkt dat scenario onwaarschijnlijk. In de Premium omgeving blijven we de koers nauwlettend in de gaten houden.”

Datum analyse: 5 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/QewsCo9g/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 942Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment