Polkadot (DOT) koers op weg naar sterke stijging van 50%

Louise de Graaf


Polkadot (DOT), bekend om zijn unieke interoperabiliteit tussen diverse blockchains, is het onderwerp van onze analyse vandaag. We concentreren ons op de koersverwachting van DOT voor de komende tijd. Dit artikel bevat een technische analyse afkomstig uit onze Premium omgeving.

Voor meer inzicht of vragen, bieden we toegang tot onze Premium omgeving voor slechts 1 euro voor 30 dagen, waar je rechtstreeks in contact komt met experts. Deze analyse is bedoeld als informatieve ondersteuning, maar onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse polkadot (DOT) koers

In de Premium sectie van Crypto Insiders is onlangs een nieuwe DOT analyse gedeeld. De analisten hebben in deze analyse de volgende dingen toegelicht:

“Over de afgelopen periode zien wij bij DOT afnemende interesse, ondanks de hoopvolle tekenen die we zagen. Toch houden we vast aan onze huidige analyse, omdat de structuur van de beweging nog steeds een opwaartse trend aangeeft.

 

Op basis van de huidige niveaus verwachten we een stijging van DOT richting de $11 zone. Belangrijk is het om het invalidatieniveau op $6,526 in de gaten te houden. Als de koers onder dit niveau zakt, duidt dit erop dat DOT zwak is en kunnen we verdere neerwaartse bewegingen verwachten.

 

We blijven dus optimistisch over DOT, maar dekken tegelijkertijd ons risico goed af om zo toch een succesvolle trade te kunnen realiseren. We zullen de situatie nauwlettend blijven volgen en updates verstrekken bij belangrijke ontwikkelingen in de Premium omgeving.”

Datum analyse: 14 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/itvIEjv7/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment