Polkadot (DOT) koers nadert belangrijk punt: wat kunnen we verwachten?

Louise de Graaf


Polkadot (DOT), bekend om zijn interoperabiliteit en het verbinden van verschillende blockchains, staat centraal in onze analyse vandaag. We richten ons op de koersverwachting voor polkadot voor de komende periode. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze premium omgeving.

Wil je na het lezen meer weten of zoek je meer analyses? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen aan onze analisten kunt stellen.

Technische analyse polkadot (DOT) koers

In de Premium omgeving van Crypto Insiders hebben de analisten enkele dagen geleden weer een nieuwe DOT analyse gedeeld. Hierin zeiden zij het volgende: 

“Wij blijven onverminderd bullish op DOT. Momenteel zitten we in de vijfde wave van een 12345 Elliott Wave patroon, wat een interessante fase is.

 

Onze aandacht gaat uit naar twee specifieke weerstandszones. De meest belangrijke weerstandszone bevindt zich rond de $8,50, waar twee 161,8% Fibonacci niveaus samenvallen. Dit maakt het een bijzonder sterke weerstandszone.

 

Bij deze zone verwachten we mogelijk een korte daling, maar laat dat jullie niet misleiden. Over de lange termijn blijft onze visie bullish. We zijn benieuwd naar de marktreactie op deze sleutelzones en zullen onze strategie hierop aanpassen. Het is van belang dat we deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden.”

Datum analyse: 21 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/LeW2FnQL/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment