Piepjonge crypto stijgt 100x in 24 uur, maakt slimme trader miljonair

Louise de Graaf


Een gloednieuwe crypto genaamd SatoshiVM (SAVM) is maar liefst een honderdtal in waarde toegenomen in slechts 24 uur. De token werd op 18 januari gelanceerd en heeft nu al een slimme trader miljoenen dollars aan winst opgeleverd. Crypto detective ZachXBT is echter sceptisch over de coin, die een verdachte achtergrond lijkt te hebben. 


Start gratis met crypto 📈: Bitvavo geeft alle Nederlanders vandaag €10 gratis crypto naar keuze 🚀. Meld je vandaag aan 🚀

SAVM token stijgt keihard na lancering

De SAVM token lancering vond plaats op 18 januari en werd afgerond op 19 januari, met deelname van maar liefst 23.487 individuen. Deelnemers ontvingen beloningen in de vorm van SatoshiVM en ethereum (ETH). Na de lancering steeg SatoshiVM naar een waarde van maar liefst $15 per stuk. Momenteel is één SAVM $11,50 waard. 

Ondanks het succes waarschuwt crypto detective ZachXBT voor het project. Volgens data van LookOnChain ontvingen 248 verschillende influencers tokens om de munt aan te prijzen. Het gaat om 1,2 miljoen stuks, met een gezamenlijke waarde van $13,8 miljoen. Een dergelijke actie wijst vaak op een pump-and-dump scheme. 

Crypto pump-and-dump schemes

Bij een pump-and-dump scheme wordt een crypto de hemel ingeprezen door een hele reeks aan, vaak betaalde, influencers. Zo proberen de personen achter het project zo veel mogelijk mensen naar het project te trekken. Indien de munt keihard in waarde is gestegen verkopen de kwaadwillenden achter het project al hun munten, voor een enorme winst. 

Nietsvermoedende investeerders zien hun geïnvesteerde geld vervolgens in rook opgaan. Het is een veelvoorkomende vorm van oplichting binnen de crypto industrie. Een van de meest beruchte pump-and-dump schemes is squid game (SQUID), een crypto die werd gelanceerd gedurende het daverende succes van de gelijknamige Netflix serie. De munt, die momenteel $0,008 waard is, ging op zijn hoogtepunt voor $2.861 over de toonbank.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

SatoshiVM stijgt keihard, maakt vroege vogel miljonair

Oplichting of niet, er is al een slimme handelaar bekend die een miljoenenwinst heeft gedraaid door SatoshiVM. Een nog onbekend individu betaalde naar verluidt een bedrag van 141,66 ETH (ongeveer $347.350) om als een van de eersten SAVM te kunnen kopen.

Deze handelaar investeerde vervolgens 277,66 ETH (gelijk aan $681.000) om 2,61 miljoen SAVM aan te schaffen. Na de aankoop verkocht de handelaar ongeveer 2,16 miljoen SAVM voor $4,38 miljoen. 

De overige 450 duizend SAVM ter waarde van $3,07 miljoen hield hij zelf, verspreid over vier verschillende wallets. De algehele winst voor deze handelaar bedraagt ​​ongeveer $6,77 miljoen, wat een aanzienlijk rendement is op de initiële investering van $681.000.

Meediscussiëren over dit nieuws? Doe gratis mee met onze bruisende Telegram-community van meer dan 5000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.

Post Views: 106

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment