Ontdek welke twee crypto volgens experts spoedig flink kunnen stijgen

Louise de Graaf


Dogecoin (DOGE) en solana (SOL) staan bekend om hun opvallende prestaties. Dit artikel duikt in de potentie van zowel DOGE als SOL aan de hand van twee analyses uit de Premium omgeving.

Voor slechts 1 euro krijg je een maand lang toegang tot de Premium omgeving waar exclusieve inzichten, analyses, en live webinars wekelijks worden gedeeld met meer dan 1.500 leden. Houd echter in gedachten dat onze analisten geen financieel advies verstrekken.

DOGE koers schiet hard omhoog

Dogecoin laat na een lange periode waar de koers enkel zijwaarts bewoog, eindelijk een sterke opleving zien.

De analisten van Crypto Insiders hadden onlangs een ‘12345 Elliott Wave’ patroon in de koersbeweging van DOGE gespot, met de recente snelle stijging die kenmerkend is voor de derde fase van dit patroon.

Dit versterkt het optimisme van de analisten over de korte termijn vooruitzichten van Dogecoin. Ze verwachten dat de koers zal doorstijgen naar de rode verkoopzone, die zich bevindt tussen $0,16 en $0,18.

Op de korte termijn zal de koers dus nog verder kunnen stijgen doormaken, maar het is verstandig om alvast een plan voor te bereiden zodra de koers in de rode zone komt. In de Premium omgeving hebben zij de analisten al hun strategie gedeeld hierover.

Datum analyse: 29 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/R5chLCy9/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

SOL kan handelaren flink belonen

Solana toont op de grafieken een indrukwekkend patroon. Het ontstaan van een ‘12345 Elliott Wave’ patroon duidt op een aanstaande krachtige opwaartse beweging, mogelijk zelfs leidend tot een explosieve stijging.

De aantrekkelijke koopzone, die tussen $89 en $92,50 lag, is al behaald. Dit momentum zou de koers naar de R2 van de maandelijkse pivot kunnen duwen, geschat op ongeveer $136, en misschien zelfs daar voorbij.

Ook voor SOL verwachten de analisten dus nog een mooie stijging te zien op de kortere termijn.

Datum analyse: 2 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/KMfeMPx4/

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 87Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment