Nóg meer bitcoin voor MicroStrategy, memecoin gekte & meer

Louise de Graaf


Goedemorgen Crypto Insiders, in dit artikel presenteren we een samenvatting van de meest relevante gebeurtenissen in de crypto wereld die afgelopen nacht hebben plaatsgevonden.

Hiermee ben je snel bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen. Gedurende de rest van de dag zullen er op Crypto Insiders uitgebreidere artikelen verschijnen over deze thema’s.


Altcoins in de lift: jouw gids om te profiteren van aankomende altseason

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Ethereum update lijkt succesvol

Gisteren werd de langverwachte ‘Dencun’ update doorgevoerd op het Ethereum (ETH) netwerk.

Hoewel de update vooralsnog niet het gewenste effect heeft gehad op de ETH koers, heeft het wel een ander beoogd doel behaald.

Volgens data van Dune Analytics zijn de transactiekosten voor layer-2 netwerken op Ethereum drastisch gedaald.

Bitcoin ETF’s beleven weer een goede dag

De bitcoin (BTC) ETF’s hadden weer een sterke dag gisteren. Hoewel de netto instroom van $683,7 miljoen niet zo hoog was als het record van $1 miljard een dag daarvoor, is dat alsnog een van de beste dagen tot nu toe.

De uitstroom kwam gisteren iets lager uit doordat de instroom naar het BlackRock fonds iets afnam, maar de uitstroom bij Grayscale juist weer toenam.

Ondertussen zeggen analisten van JMP Securities dat zij verwachten dat $220 miljard in de bitcoin-ETF’s de komende drie jaar kan stromen.


🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto

MicroStrategy wil nóg meer BTC kopen

Eerder deze week was nog te lezen dat MicroStrategy maar liefst $800 miljoen in bitcoin stak. Michael Saylor is echter nog niet klaar.

Enkele dagen later kondigt hij met zijn bedrijf aan dat het nog eens $500 miljoen wil stoppen in bitcoin.

MicroStrategy bezit inmiddels 205.000 BTC ter waarde van $15 miljard.


Memecoin trapt door en stijgt 798% – Nederlanders ontvangen gratis PEPE

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Dogwifhats blijft verrassen

Enkele dagen geleden was ook te lezen dat de memecoin dogwifhat (WIF) geld ophaalt om op de enorme “Sphere” in Las Vegas te verschijnen.

Dat blijkt inmiddels gelukt te zijn. Het initiatief heeft al meer dan $700 miljoen opgehaald. Ondertussen blijft de WIF koers alsmaar stijgen en staat vandaag wederom meer dan 30% in de plus. Het is nu de vierde grootste memecoin op de markt.


🚀 Nederlanders geven al onze lezers gratis crypto; pak jouw gratis $MATIC

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Dogecoin, Tesla en Elon Musk

We blijven nog even bij memecoins. Elon Musk geeft aan dat het ooit mogelijk zal worden om een Tesla te kopen met dogecoin (DOGE). Ook DOGE staat vandaag ruim in de plus.

Het was ooit al kort mogelijk om een Tesla te kopen met bitcoin, maar die mogelijkheid werd binnen een paar maanden geschrapt. Dit zorgde destijds voor veel volatiliteit in de koersen.


Post Views: 101

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment