nieuwe stap Ripple geschil, Ethereum projecten bloeien

Louise de Graaf


Goedemorgen Crypto Insiders, in dit artikel brengen we je een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen op de crypto markt van de afgelopen nacht.

Zo ben je snel op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Gedurende de dag kun je uitgebreidere artikelen op Crypto Insiders verwachten over deze onderwerpen.


Bitvavo list op verzoek dé opper memecoin van 2024 en 3 andere crypto

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Ripple moet financiële documenten overhandigen

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft een kleine overwinning behaald in diens rechtszaak met Ripple, het bedrijf achter XRP.

Een Amerikaanse districtsrechter heeft Ripple bevolen extra informatie over de financiën van het bedrijf en de institutionele verkoop van XRP te verstrekken.

Ripple is opgedragen financiële overzichten voor 2022-2023 en contracten betreffende de institutionele verkoop van XRP te verstrekken. Het moet ook inzicht geven in de omvang van de opbrengsten van institutionele XRP-verkopen die het heeft ontvangen.

Verrassende stap Ethereum’s EigenLayer

EigenLayer, een innovatief protocol gebouwd op Ethereum (ETH) dat ‘restaking’ introduceert, heeft gisteren een grote aankondiging gedaan. Tot 9 februari verhoogt het namelijk zijn stakingslimiet van 200.000 ETH per protocol.

EigenLayer biedt Ethereum stakers de mogelijkheid extra opbrengsten te verdienen. Ethereum liquid staking tokens van platformen zoals Lido, Swell en Rocket Pool kunnen op het protocol namelijk worden gestaket om andere netwerken te beveiligen.

De tijdelijke wijziging heeft de Total Value Locked (TVL) een enorme boost gegeven. Gisteren stond de totale waarde aan vergrendelde activa nog gelijk aan 2,156 miljard dollar, maar momenteel bedraagt de TVL maar liefst 3,649 miljard dollar. Dit weerspiegelt een indrukwekkende toename van bijna 70 procent, zo blijkt uit data van DefiLlama.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

ENS crypto stijgt 20% na nieuwe samenwerking

Ethereum Name Service (ENS), een platform dat het mogelijk maakt om Ethereum walletadressen om te zetten in gemakkelijk leesbare namen, heeft de handen ineengeslagen met GoDaddy, een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseers is in domeinregistratie en webhosting.

Klanten van GoDaddy kunnen nu eenvoudig hun DNS internetdomein (zoals .com of .nl) koppelen aan een ENS domein (.eth).

De nieuwe samenwerking heeft geleid tot een grote stijging van de koers van de onderliggende ENS-crypto. ENS staat 21,85 procent hoger dan 24 uur geleden, en mag zichzelf hiermee met afstand de best presterende cryptomunt van vandaag noemen.

Krijg gratis inzicht in je crypto winst en verlies


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment