Nieuwe ontwikkeling thuiswerken – maak bitcoins vanaf de bank

Louise de Graaf


Tegenwoordig is het steeds populairder: werken in je eigen werkkamer thuis. Echter is er een nieuw concept op de markt gekomen waardoor Nederlanders vanuit huis geld kunnen verdienen door slim in te spelen op de cryptowereld. In het verleden leek dit haast onmogelijk, maar dankzij deze nieuwe innovatie is het mogelijk om zonder supercomputer bitcoin (BTC) te minen.

Traditioneel BTC minen vanuit de woonkamer

Het wereldje rondom het minen van bitcoin lijkt lastig te betreden. Dankzij de grote hoeveelheid benodigde kennis schrikt het de normale mens misschien af. Ook de apparatuur en de hoge instapkosten kunnen gezien worden als een flinke drempel. Deze obstakels lijkt het voor een individu haast onmogelijk om zich te kunnen meten met grote mining-bedrijven. Voor inwoners van Nederland, die zeer hoge energieprijzen moeten betalen, was het in het verleden moeilijk om winst te draaien in dit deel van de cryptosector.

Gelukkig voor Jan Modaal heeft Rollman Mining een oplossing bedacht voor deze hindernissen. Het bedrijf, dat in Nederland is gevestigd, biedt een remote-controlled mining-proces aan. Dankzij dit revolutionaire idee heeft nu iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan het minen van coins, en ook nog eens vanuit het comfort van de eigen woonkamer.

Door gebruik te maken van deze nieuwe innovatie kunnen klanten een miner bezitten die aangesloten is bij een miningpool. Hierdoor wordt het mogelijk om zonder de eerdere obstakels competitief bitcoins te minen. Rollman Mining neemt ook nog een de volledige verantwoordelijkheid voor het onderhoud en beheer van deze miners. Hierbij kunnen ook nog eens enkele van de laagste elektriciteitsprijzen op de markt worden opgeteld.

Rollman Mining heeft extra deal

Het al aantrekkelijke aanbod van Rollman Mining wordt nog mooier dankzij een speciale aanbieding voor lezers van Crypto Insiders. Nieuwe klanten krijgen namelijk 500 euro korting op de eerste aankoop. Ook wordt er een vrijblijvend adviesgesprek aangeboden waarmee Nederlanders een mooie kans krijgen om de cryptomarkt te betreden met minder risico.

Ondanks dat de traditionele mining-scene wordt overheerst door enorme walvissen, gunt Rollman Mining een kans aan alleenstaande miners. Deze stap vooruit maakt niet alleen de toegang tot bitcoin mining makkelijker, ook verwelkomt het een nieuwe manier van thuiswerken. Digitaal goud ligt voor het oppakken door je eigen internetverbinding.

Ga naar Rollman Mining


Post Views: 93

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 10.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment