Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop

Louise de Graaf


In de dynamische wereld van cryptocurrency zijn bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) vaak de sterren van de show. Maar vandaag bracht Spectral (SPEC) een nieuw hoofdstuk in het verhaal, met een verbazingwekkende stijging van meer dan 430% na zijn notering op Bybit. Deze explosieve groei heeft handelaren doen opkijken en haastten zich om een stukje van de actie te bemachtigen.

Spectral is nu beschikbaar op Bybit, waar nieuwe gebruikers kunnen profiteren van een bonus tot 20 euro aan gratis cryptocurrency naar keuze.

Wat is Spectral?

Spectral is een gloednieuwe token op het Ethereum-netwerk, gericht op het integreren van autonome ‘onchain Agents’ met het Web3-ecosysteem door middel van innovatieve AI- en ML-technologieën. Met Spectral Syntax kunnen gebruikers onchain Agents creëren door natuurlijke taalintenties om te zetten in uitvoerbare code, terwijl Spectral Nova een gedecentraliseerd netwerk levert dat machinaal leren direct aan smart contracts levert. De Inferchain faciliteert communicatie tussen onchain AI Agents, waardoor een dynamisch en intelligent systeem ontstaat waarin contracten kunnen aanpassen en leren. De focus ligt dus sterk op AI.

Spectrale stijging

De lancering van Spectral op Bybit zorgde voor een ware sensatie, met een stijging van meer dan 430% in slechts één dag. Hoewel de koers sindsdien iets is gestabiliseerd, blijft het rendement indrukwekkend hoog. Deze opmerkelijke prestatie heeft de aandacht getrokken van crypto-investeerders wereldwijd.

SPEC grafiek op Bybit (Powered by SATOS)

Hoewel de marktkapitalisatie van Spectral nog bescheiden is, is er een duidelijke interesse onder handelaren. Hoe dan ook, de succesvolle notering van Spectral op Bybit benadrukt opnieuw hoe dynamisch en onvoorspelbaar de wereld van cryptocurrency kan zijn. Nieuwe tokens bieden vaak een unieke kans voor handelaren, maar het risico dat gepaard gaat met deze tokens is vanzelfsprekend ook erg groot.

Tijdelijk tot 20 euro gratis crypto cadeau

Ben je klaar om je te verdiepen in de wereld van crypto en speel je met het idee om bitcoin of misschien wel kleinere coins als GMRX te kopen of verhandelen? Wij hebben de handen ineengeslagen met Bybit powered by SATOS, de exchange met het meest uitgebreide aanbod van crypto in Nederland, om onze lezers een exclusieve aanbieding te doen.

Registreer je bij Bybit powered by SATOS via onderstaande knop en krijg als welkomstgeschenk tot 20 euro in de crypto naar keuze helemaal gratis.

Pak 20 euro gratis


Post Views: 1.772Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment