Nieuwe betaalfunctie op X wekt speculatie op over crypto integratie

Louise de Graaf


Het voormalige Twitter, dat sinds de overname door Elon Musk bekendstaat als X, heeft een speciaal account gecreëerd voor zijn aankomende betalingsfunctie. De ontwikkelingen zorgen voor veel speculatie onder crypto investeerders, met name of crypto’s geïmplementeerd zullen worden als betaalmiddel.

De verwachtingen zijn op het moment dat de X-app betalingsdiensten zal introduceren tegen medio 2024. Het is echter nog onbevestigd of deze functie ook betalingen met andere dan traditionele fiat-valuta’s zal ondersteunen. De crypto gemeenschap heeft subtiele hints van Musk en X geanalyseerd, wat de geruchten omtrent een Dogecoin (DOGE) integratie bevestigt. Een integratie lijkt niet onwaarschijnlijk, aangezien Elon Musk al Dogecoin heeft geïntegreerd voor betalingen in Tesla’s merchandise winkel. Daarnaast is de Zuid-Afrikaan een fanatiek voorstander van de memecoin wat is te zien in zijn social media berichten Zijn acties leidden vaak tot forse stijgingen van de token.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitcoin netwerk op Mars

Musk zijn voorliefde voor crypto in het algemeen is ook te zien in zijn voorbarige plannen om Bitcoin (BTC) te gebruiken op Mars. Vanwege de langere verwerkingstijden voor transacties, veroorzaakt door de afstand tussen Mars en de Aarde, overwoog hij de noodzaak van een lokaal crypto netwerk op de rode planeet tijdens een online discussie met CEO van Ark Invest, Cathie Wood.

Handelaar wordt miljonair dankzij Musk

Een crypto handelaar is onverwachts miljonair geworden door slim in te spelen op Elon Musk’s actie, waarbij hij zichzelf op X tot ‘Chief Troll Officer’ verklaarde. De handelaar kocht de Troll (TROLL) memecoin, en zijn bezitting steeg snel in waarde steeg van $300 naar $1,03 miljoen binnen 10 dagen, volgens Etherscan. Deze strategische zet werd inzichtelijk gemaakt door Lookonchain, een bedrijf gespecialiseerd in blockchain analyse. Na Musk’s bio-update, investeerde de handelaar in TROLL en verkocht een deel om zijn initiële investering terug te verdienen, waarna hij 10 biljoen van de token overhield.

Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment