neppe cryptomunt van Shiba Inu in omloop

Louise de Graaf


DaVinci, een Shibarium-teamlid en ontwikkelaar, heeft de Shibarium-gemeenschap gewaarschuwd voor een levensechte namaak van hun TREAT-token. De token kan niet verwijderd worden van het internet, waardoor handelaren goed moeten opletten.

X-accounts van crypto-influencers en beroemdheden massaal gehackt

X-accounts van crypto-influencers en beroemdheden massaal gehackt

Shiba Inu ontwikkelaar waarschuwt voor neppe cryptomunt

Het gebeurde allemaal op 2 juni toen DaVinci, de community achter de bekende memecoin shiba inu (SHIB), begon te waarschuwen over de nep-token. De TREAT-token doet zich voor als een officieel project van het Shibarium team, maar in werkelijkheid is deze token nog niet ontwikkeld en gelanceerd.

Volgens DaVinci hebben malafide partijen het officiële shib.io adres gebruikt om hun nep-token echt te laten lijken. De ontwikkelaar laat verder weten dat er een waarschuwing is geplaatst op CoinGecko voor de TREAT-token.

“De token is niet aangesloten bij shiba inu met het zicht op de toekomstige ontwikkelingen gericht op layer 3 blockchain. Gelieve eigen onderzoek te doen voordat je gaat handelen met de neppe token.”

Hij plaatste ook het onderstaande bericht in discord:

Bron: Digarch*shib’s op Discord

De echte (toekomstige) TREAT-token

De officiële TREAT-token van het Shibarium team, die nog niet verhandelbaar wordt, is een van de vijf tokens die deel uitmaken van het Shibarium-ecosysteem. De token moet in de toekomst functioneren als beloningstoken in de Shiba Lands-metaverse en een Eternity-kaartspel van Shiba.

Daarnaast zou de token ook gebruikt kunnen worden door gebruikers op shibarium om meer anonimiteit te krijgen. Dit zal gebeuren wanneer de privacylaag, die hieraan gekoppeld is, live gaat.

Vandaag gelanceerde crypto token verwacht de top 20 te halen

Vandaag gelanceerde crypto token verwacht de top 20 te halen

Doe altijd goed je onderzoek

Tegenwoordig zijn er veel scammers en malafide partijen actief die maar al te graag profiteren van goedgelovige investeerders of diegene die net niet goed opletten. Do your own research (DYOR) is ook een bekende term in de cryptowereld, wat letterlijk aangeeft om goed onderzoek te doen.

DaVinci geeft nog aan om alleen informatie te vertrouwen die afkomstig is van officiële kanalen. Wees ook altijd op je hoede voor verdachte activiteiten zoals de neppe TREAT-token.


Post Views: 84

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment