Nederlander verkoopt crypto voor droom Rolex die LUNA overleefde

Louise de Graaf


Cryptocurrencies kunnen zo vluchtig zijn als het weer en voor sommige beleggers biedt deze volatiliteit kansen die verder gaan dan digitale grenzen. Jessica, een trouwe lezer van Crypto Insiders, ontdekte dit op een wel heel unieke manier. Haar beslissing om Terra (LUNA) te verkopen op het hoogtepunt voor een exclusieve Rolex leert ons een buitengewoon waardevolle les over het belang van winst nemen, zelfs als de markt bullish lijkt.


Controversiële Worldcoin crypto scherpt privacycontroles aan

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Een succesvolle LUNA-investering

Jessica had in augustus van 2021 zo’n 2000 euro in LUNA geïnvesteerd toen een munt $16,40 waard was. De LUNA koers bereikte vervolgens bijna de $100 per munt, een indrukwekkende stijging vanaf de aankoopkoers. Op een koude decemberdag in 2021 besloot Jessica een groot deel van haar crypto-investering te verkopen.

De reden voor haar verkoop? Een Rolex Datejust met een Palm motif wijzerplaat in de kleur champagne, speciaal ontworpen voor de Arabische markt, kwam beschikbaar bij een lokale juwelier. Met de Binance card kon Jessica tot 8000 euro per dag pinnen, waardoor ze snel kon handelen. Ondanks de potentiële toekomstige waardestijging van LUNA, besloot ze de winst te verzilveren en het horloge te kopen. Deze beslissing was dubbel: enerzijds gedreven door het verlangen naar het horloge, anderzijds door de strategie om winsten veilig te stellen.

De prachtige Rolex van Jessica

Een wijze les in investeren in crypto

Jessica’s ervaring met LUNA en haar Rolex-aankoop is een perfecte praktijkles in risicomanagement en het nemen van winst binnen de wereld van cryptocurrencies. Het verhaal laat zien dat, ongeacht hoe bullish de markt lijkt, het essentieel is om winsten te nemen wanneer de kans zich voordoet. Zes maanden na haar verkoop crashte LUNA namelijk met 99%, een scenario dat veel beleggers in een klap terugwierp en waar vele miljarden verloren gingen.

Jessica’s Rolex steeg tegelijkertijd in waarde met ongeveer 10%. Dit onderstreept haar filosofie: “Je wordt niet armer van het nemen van winsten, maar kan wel flink armer worden door het niét nemen van winsten.”


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Wat is jouw crypto verhaal?

Heb jij zelf ook een opmerkelijke ervaring binnen de crypto-wereld die je graag met ons en de lezers van Crypto Insiders deelt? Stuur ons een berichtje via Instagram met jouw verhaal, en wie weet schrijven we hierover. In dat geval krijg jij 2 pizza’s van New York Pizza.

Uiteraard zal je anoniem worden vermeld. Mocht je alsnog graag benoemd worden, is dat natuurlijk ook mogelijk.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment