NEAR Protocol ziet verwachte koersstijging nu realiteit worden

Louise de Graaf


NEAR Protocol (NEAR), onderscheidend door zijn unieke consensusmechanisme, staat centraal in deze analyse. We duiken in de koersverwachting voor NEAR voor de nabije toekomst met inzichten uit onze Premium omgeving.

Als Premium lid word je als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwste updates en trends in de koersen. Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving. Onze analyses dienen als een informatieve bron; onze analisten zijn geen financieel adviseurs.

Technische analyse NEAR protocol (NEAR) koers

NEAR is onlangs hard de lucht in geschoten. Dit is wat de analisten van Crypto Insiders onlangs deelde met alle leden uit de Premium omgeving:

“NEAR volgt keurig de analyse die we eerder hebben gedeeld. We merkten op dat de eerste en tweede wave zich vormden en besloten in te stappn de ‘golden pocket’, bij ongeveer $2,748. We hadden namelijk vanaf hier een aanzienlijke stijging verwacht en die hebben we inderdaad gezien.

 

Ons eerste doel op $3,42 is bijna bereikt. Hier kiezen wij er persoonlijk voor om een deel van onze winst te nemen en onze stoploss aan te passen naar ons instapniveau. Dit betekent dat we nu geen verlies meer kunnen lijden op deze handel. 

 

Ons uiteindelijke doel blijft het 161,8% Fibonacci-niveau, wat overeenkomt met een koers van $3,927. We verwachten dus dat er voor NEAR nog een flinke stijging aankomt. Hier zullen we een nieuwe blik op de koers werpen om te zien of er nog genoeg momentum is voor een verdere opwaartse beweging of dat we een correctieve fase in gaan.“

Datum analyse: 12 februari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/olZc8MTE/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 49Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment