Near Protocol (NEAR) maakt scherpe daling: wat volgt na de dip?

Louise de Graaf


NEAR Protocol (NEAR), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door zijn unieke sharding-technologie, is het onderwerp van onze huidige analyse.

We duiken in de koersverwachting voor NEAR, ondersteund door inzichten uit onze Discord community waar we dagelijks actuele updates en live-streams delen.

Technische analyse NEAR Protocol (NEAR) koers

Ook NEAR ving afgelopen weekend een flinke klap. De analisten van Crypto Insiders gaven enkele dagen geleden in de Discord groep aan dat zij nog een laatste dipje verwachten voordat NEAR herstelt:

“NEAR heeft onlangs een aanzienlijke structuurverandering ondergaan, voornamelijk door de marktvolatiliteit van afgelopen weekend. We zien nu een ABC Elliott Wave patroon naar beneden vormen, en door de recente prijsdaling bevinden we ons in de wave C.

 

We focussen nu op de 50% en 61,8% Fibonacci-niveaus, die liggen tussen de $4,50 en $5,36. Rond deze zone verwachten we dat de koers stabiliseert en kracht verzamelt voor een opwaartse beweging. Voor de middellange termijn hebben we een doel van $8,10 voor ogen.

 

Hoewel we op lange termijn optimistisch blijven over NEAR, anticiperen we dat er op korte termijn nog enige volatiliteit kan voorkomen.”

Datum analyse: 15 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/nXR1Esw4/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Het bericht Near Protocol (NEAR) maakt scherpe daling: wat volgt na de dip? verscheen eerst op Crypto Insiders.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment