Near Protocol (NEAR) crypto vindt steunzone en kan weer snel stijgen

Louise de Graaf


NEAR Protocol (NEAR), een blockchain-netwerk dat zich onderscheidt door zijn schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, staat centraal in deze analyse.

We onderzoeken de koersverwachting voor NEAR, gesteund door inzichten uit onze Discord community waar regelmatig updates en live-streams worden gedeeld.

Technische analyse near protocol (NEAR) koers

NEAR was een van de marktleiders in de harde stijging van vorige maand, maar maakte daarna een forse correctie. De koers lijkt inmiddels steun te hebben gevonden en kan daarom weer stijgen, legden de analisten onlangs als volgt uit:

“De situatie rond NEAR is redelijk stabiel gebleven. Hoewel de huidige structuur op kortere termijn niet overduidelijk positief is, blijven we op lange termijn zeer optimistisch en rekenen we op hogere prijzen.

 

De koers lijkt steun te vinden tussen de $6,50 en $7,50. Op dit niveau hebben we een groene zone gemarkeerd waar we onze positie in NEAR hebben uitgebreid.

 

Ons eerste doel is de 127,2% Fibonacci, die rond de $10 ligt. In deze zone is het cruciaal om de koersbewegingen goed in de gaten te houden, omdat een mogelijke omkeer hier diep kan zijn.

 

We houden dus rekening met dit scenario, maar blijven al met al positief over de toekomstige koersontwikkeling van NEAR.”

Datum analyse: 24 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/jx0b0cPr/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment