NEAR crypto schiet omhoog, precies zoals deze analisten voorspelden

Louise de Graaf


NEAR Protocol (NEAR), bekend om zijn innovatieve sharding technologie, wordt vandaag uitgelicht.

We duiken in de koersverwachting van NEAR, met een analyse uit onze Discord community waar elke week analyses voor meer dan 20 cryptovaluta worden bijgehouden.

Technische analyse NEAR Protocol (NEAR) koers

NEAR is hard aan het stijgen en klom in de afgelopen 24 uur met 14% naar $8. Dat gebeurde nadat de koers eerst een heel klein dipje maakte naar $6,5 deze koersbeweging komt precies overeen met wat de analisten enkele dagen geleden voorspelden:

“Over NEAR kunnen we kort zijn: we zijn bullish. We blijven vasthouden aan onze positie in NEAR omdat we voor de nabije toekomst een stijging verwachten. Toch hopen we eerst op een hele kleine daling, zodat we onze investering kunnen uitbreiden.

 

Er is een interessant gebied tussen de 100% en 123,6% en tussen de 23,6% en 38,2% Fibonacci-niveaus. Als er een daling komt, letten we speciaal op deze zone om eventueel extra NEAR te kopen. We verwachten dat dit het punt is waar de vierde wave van het ‘12345 Elliott Wave’ patroon zal plaatsvinden.

 

Maar als deze daling niet optreedt, is dat geen probleem. We hebben immers al een sterke positie opgebouwd die we zullen aanhouden.”

Datum analyse: 11 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/DM8eKHOd/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 69Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment