NEAR crypto kan na volgende dip met 120% tot 240% stijgen

Louise de Graaf


Near protocol (NEAR), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door zijn sharding-technologie, is het onderwerp van onze huidige analyse.

We verkennen de koersverwachting voor NEAR, ondersteund door inzichten uit onze Discord community waar we regelmatig analyses en live-streams delen.

Nieuwe instapkansen voor near protocol (NEAR)

Near protocol staat wellicht nog een laatste dip te wachten voordat de koers weer hard kan stijgen. Dat legden de analisten van Crypto Insiders onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“NEAR toont een kleinere 12345 Elliott Wave formatie. Binnen deze context gaat NEAR nu naar een fase die onze interesse wekt: de groene koopzone, gelegen tussen $3,21 en $5,08.

 

Dit is een zone waar we overwegen om in te stappen, omdat we vanuit hier weer een opwaartse beweging verwachten. Na het voltooien van een wave 2 kan vanuit deze zone  een krachtige wave 3 ontstaan die de prijs zou kunnen sturen richting de $11. Dat zou een stijging van 120 tot 240% kunnen zijn.

 

Het invalidatieniveau, dat op $4,31 ligt, is ook van cruciaal belang in onze overwegingen. Zolang we boven dit niveau blijven, blijft ons positieve scenario intact.”

Datum analyse: 29 april. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/d7mgoUQM/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment