Morgen is de volgende Flare airdrop

Louise de Graaf


In januari van 2023 vond de eerste airdrop van het Flare (FLR) ecosysteem plaats. Toen is de eerste 15% van alle FLR-tokens gedistribueerd naar investeerders die in aanmerking kwamen.

De rest volgt verspreid over de komende jaren via meer airdrops, en de eerstvolgende vindt aankomende vrijdagmiddag plaats. Hier lees je alles wat je moet weten.

Tether boekt recordwinst en kondigt verbetering USDT-onderpand aan

Tether boekt recordwinst en kondigt verbetering USDT-onderpand aan

Volgende Flare airdrop is vrijdag

Zoals gezegd, vond de eerste FLR airdrop al plaats in januari 2023, maar dit vond zijn oorsprong eigenlijk al in december van 2020. Toen vond namelijk de snapshot al plaats. Het netwerk bestond toen nog niet, daarom werd er gebruik gemaakt van het aantal XRP dat deelnemers bezaten.

Nu de blockchain operationeel is, wordt gebruikgemaakt van het aantal Wrapped FLR (WFLR) tokens dat je als deelnemer bezit. Er zijn inmiddels al 13 FLR-airdrops geweest, en die van vrijdag 10 mei is dus de veertiende. De airdrop vindt plaats op vrijdagmiddag, om 2 uur Nederlandse tijd.

Hoeveel tokens je precies ontvangt kan verschillen. Het hangt namelijk af van hoeveel WFLR je in de afgelopen 23 dagen gemiddeld bezat. Voor die berekening worden drie willekeurig gekozen blocks uit die periode gekozen. Het aantal coins dat je ontvangt is gelijk aan dit gemiddelde.

Ruim 676 miljoen FLR wordt gedistribueerd, en het deel dat overblijft zal worden vernietigd door de ontwikkelaars. Dat is gunstig voor investeerders, want de bestaande coins zijn zo in verhouding meer waard. Toch moet benadrukt worden dat FLR geen maximaal aanbod heeft, volgens gegevens van CoinGecko.

Heb je de afgelopen 23 dagen helemaal geen WFLR in je bezit gehad, terwijl je graag mee wilt doen? Geen nood, na de volgende airdrop zullen er nog 21 volgen. Er zijn dus nog genoeg mogelijkheden om mee te doen.

FLR hard gedaald sinds februari

Net als veel andere cryptocurrencies is de FLR token sinds afgelopen oktober hard gestegen. In dit geval betreft het rendement gemeten tot de piek zo’n 550%. Echter is de token inmiddels weer gedaald met maar liefst 45%.

De koers vond eind februari al zijn top, terwijl de bitcoin koers een halve maand later piekte. Dat is misschien te verklaren doordat FLR geen grote altcoin is, de (onverdunde) marktwaarde ligt op het moment van schrijven op 1,1 miljard dollar. Daarmee verdient het plek 86 in de crypto-ranglijst.


Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment