Miljoenentransactie met shiba inu doet vraagtekens rijzen

Louise de Graaf


Een grote bezitter van shiba inu (SHIB) heeft vandaag voor meerdere miljoenen dollars aan munten verzonden naar een ander adres. De opmerkelijke beweging op de blockchain roept een hoop vragen op bij crypto-fanaten, maar wat weten we precies over de mysterieuze transactie?


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

419.873 miljard SHIB verstuurd

Uit data van etherscan blijkt dat eerder vandaag maar liefst 619.873 miljard SHIB munten zijn verstuurd van en naar een onbekend walletadres. Tegen de huidige SHIB koers staat dit gelijk aan een indrukwekkende 3,87 miljoen dollar.

Dankzij de transparante aard van de blockchain zijn alle transacties voor iedereen inzichtelijk. Details over de identiteit van de persoon of entiteit achter de transactie worden echter niet openbaar gemaakt.

De tokens bevonden zich aanvankelijk in een verzendadres dat gelinkt is aan Coinbase Prime Custody. De dienstverlening van Coinbase Prime Custody omvat de veilige opslag van digitale activa voor institutionele investeerders. Het duidt op een potentiële institutionele oorsprong.

De onderliggende reden voor de miljoenen transactie is logischerwijs lastig te achterhalen.

Terwijl investeerders hiernaar gissen, kleurt SHIB net als het gros van de markt rood. In de afgelopen 24 uur is de koers met 4,14 procent gedaald. De daling wordt grotendeels veroorzaakt door bitcoin (BTC) dat de afgelopen dag 2,42 procent heeft ingeleverd.

Geruchten dogecoin implementatie op X

Shiba inu is de op Ă©Ă©n na grootste memecoin van de industrie. Dogecoin (DOGE), dat ongeveer 2 keer de marktkapitalisatie van shiba inu heeft, is de absolute leider op dat vlak. Dogecoin is recentelijk op de voorgrond van de crypto-industrie gekomen dankzij geruchten over een mogelijke implementatie op sociale mediaplatform X.

De geruchten spelen al langer maar zijn nieuw leven ingeblazen dankzij de introductie van het account ‘XPayments’ op X. Elon Musk, de eigenaar van het platform, kondigde eerder al aan dat het betalingssysteem ergens halverwege 2024 gelanceerd zal worden. Het blijft vooralsnog onduidelijk of dogecoin daadwerkelijk een rol zal spelen in dit betaalsysteem.

Post Views: 23Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment