markt herstelt na een slechte dag, chainlink crasht

Louise de Graaf


De crypto markt laat vandaag rode cijfers zien, met een grote hoeveelheid tokens in de min. Alhoewel de schade meevalt, lijkt er weinig groei te zijn een week na de goedkeuring van de bitcoin (BTC) ETF’s. Velen verwachten een harde stijging na deze gebeurtenis, maar die blijft vooralsnog uit. Daarentegen heeft in het afgelopen uur een grote hoeveelheid munten een lichte stijging ingezet.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Blik op de crypto markt

Momenteel lijkt de markt zich enigszins te herstellen van een slechte dag. Bitcoin en ethereum (ETH) zijn met respectievelijk 0,3% en 0,5% gestegen in het afgelopen uur. Dit corrigeert de daling die de afgelopen 24 uur heeft plaatsgevonden. Ethereum staat ondanks dat nog steeds 0,8% in het rood.

De totale marktkapitalisatie, de waarde van alle crypto’s bij elkaar, bedraagt $1,759 biljoen. Dat is een daling van 0,4% over de afgelopen 24 uur. Het totale handelsvolume is $70 miljard, maar liefst 9% minder dan gisteren. Bitcoin’s marktkapitalisatie bedraagt $836 miljard, waarmee de munt 47,5% van de markt omvat.

De hardste stijgers, waaronder filecoin

Wegens een over het algemeen rood uitslaande crypto markt zijn er weinig beduidend hard gestegen cryptocurrencies in de top 50. Filecoin (FIL) heeft een stijging van 4,2% neergezet, die met een toename van 0,9% in het afgelopen uur nog niet lijkt te zijn opgehouden. Maker (MKR) heeft het eveneens goed gedaan in de afgelopen 24 uur en is met 3,4% toegenomen.


Crypto update: markt blijft angstig, solana en chainlink veren op

De hardste dalers, waaronder chainlink

De drie hardste dalers van de afgelopen 24 uur uit de top 50 zijn sei (SEI), chainlink (LINK) en injective (INJ). De drie tokens zijn met respectievelijk 7,5%, 6,3% en 5,9% gedaald. Voor sei valt de schade mee. De munt staat nog steeds 0,6% in de plus sinds een week geleden. Chainlink en injective zijn minder succesvol. Zij staan respectievelijk 1,6% en 8,1% lager dan zeven dagen terug.


Bitcoin en crypto beleven opmerkelijke volatiliteit na ETF-lancering

Het belangrijkste crypto nieuws van vandaag

Een van de belangrijkste nieuwsartikelen die vandaag op Crypto-Insiders is verschenen is de klap die bitcoin heeft gekregen door de kou in Texas. De Amerikaanse staat is de thuishaven van vele bitcoin miners, wegens de lage energieprijzen. Doordat het nu extreem koud is in de staat, wordt er weinig meer gemined. Hierdoor is de hashrate, de gezamenlijke rekenkracht voor het bitcoin minen, met maar liefst 35% gedaald.


Start gratis met crypto 📈: Bitvavo geeft alle Nederlanders vandaag €10 gratis crypto naar keuze 🚀. Meld je vandaag aan 🚀

10 euro gratis crypto naar keuze

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo 10 euro gratis aan nieuwe gebruikers. Dat is gelijk aan ongeveer 20,36 ADA of 18,96 XRP! Klik op de onderstaande knop om een nieuw account aan te maken bij Bitvavo:

Pak €10 gratis

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment