Litecoin (LTC) toont veel kracht en kan met met bijna 120% stijgen

Louise de Graaf


Litecoin (LTC), vaak beschouwd als het zilver tot bitcoin’s (BTC) goud,  is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We duiken in de koersverwachting voor LTC, ondersteund door inzichten uit onze Discord community waar wekelijks 20 analyses  en live-streams worden gedeeld.


🚀 Nederlanders geven al onze lezers gratis crypto; pak jouw gratis $MATIC

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse litecoin (LTC) koers

Onze analisten hebben al een tijdje geleden een groene koopzone getekend voor litecoin. De koers bleef hier lang in hangen, maar lijkt nu sterk uit te breken. De analisten zeiden onlangs hierover het volgende:

“We hebben het al vaker gezegd, maar we blijven positief over LTC. Hoewel we wat langer in de groene koopzone bleven dan we hadden verwacht, zien we nu eindelijk de beweging omhoog die we voor ogen hadden.

 

Het lijkt erop dat we begonnen zijn aan een ‘12345 Elliott Wave’ patroon omhoog, met als eerste doel een koers van $118 in de gaten te houden.

 

Verder kijken we naar een zeer ambitieus doel van $229. Voor dit doel wachten we nog op bevestiging, dus voor nu is dit nog een speculatief. Samenvattend zijn we en blijven zeer optimistisch over LTC en verwachten op middellange termijn een sterke stijging te zien.”

Datum analyse: 11 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/9mq2u47U/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 903Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment