Litecoin (LTC) nadert groene zone: springplank naar hogere prijzen?

Louise de Graaf


Litecoin (LTC), vaak beschouwd als het zilver tot bitcoin’s goud, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor LTC, ondersteund door inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en live-streams.

Technische analyse Litecoin (LTC) koers

Litecoin lijkt weer terug te keren naar de groene koopzone die onze analisten eerder hadden getekend. Toch kan dit gebied wederom dienen als springplank, legden de analisten onlangs uit in de Discord groep:

“LTC heeft een belangrijke structuurbreuk ondergaan rond medio maart, en nu lijkt het erop dat we mogelijk een nieuwe breuk gaan meemaken. Ditmaal rond de recente lows van $70 die we in medio april hebben gezien. We verwachten dat de koers hierbij liquiditeit zal verzamelen, waardoor de koers opnieuw kan stijgen. 

 

Daarnaast bevinden we ons in de tweede wave van een 12345 Elliott Wave patroon, en het lijkt erop dat deze wave ten einde komt. We anticiperen op een aankomende stijging als onderdeel van de derde wave. Deze opwaartse beweging zou sterk kunnen zijn, aangezien derde waves vaak de meest krachtige zijn binnen Elliott Wave structuren.

 

Het is cruciaal om waakzaam te blijven en de koersbewegingen nauwlettend in de gaten te houden, vooral rond het huidige niveau en de recente lows, om te bevestigen dat we inderdaad de ommekeer voor de derde wave naderen.”

Datum analyse: 5 mei. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/tCrtpJY3/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 11Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment