Litecoin (LTC) koers kan sterk stijgen na korte daling in groene zone

Louise de Graaf


In deze analyse bespreken we litecoin (LTC), bekend om zijn snelle transactieverwerking en lage kosten. We bekijken de koersverwachting voor LTC in de komende periode. We delen een technische analyse direct uit onze Premium omgeving.

Interesse in meer details of meer analyses? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct je vragen kunt stellen aan onze experts. Onthoud: deze informatie is geen financieel advies.

Nieuwe instapkansen voor litecoin (LTC)

Onlangs hebben de analisten van Crypto Insiders een nieuwe analyse van litecoin gedeeld beschikbaar in de Premium omgeving. Dit is wat de analisten over de LTC koers zeiden:

“Na het maken van een zogenaamde ending diagonal wave patroon, lijkt het erop dat de LTC koers gaat dalen. We denken dat de prijs zal dalen naar de groene koopzone tussen de $60 en $68. Hier zal de koers de tweede wave van een 12345 Elliott Wave patroon afronden.

 

In die zone verwachten we dat de prijs stabiliseert, vooral rond een belangrijk punt in de Fibonacci reeks, genaamd de ‘golden pocket’. Het kan zijn dat de prijs nog iets verder daalt, maar we zullen persoonlijk overwegen om hier LTC in te stappen.

 

We verwachten namelijk een aanzienlijke stijging vanuit deze groene zone. Ons eerste doel is de $92, maar litecoin kan nog verder kunnen stijgen. Desondanks is dat al goed voor een winst van ongeveer 40% vanuit de groene koopzone.”

Datum analyse: 25 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/4ouKKELh/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Post Views: 31Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment